Leesclub in CODA Taalhuis

van
20.02.2020 19:00
t/m
20.02.2020 20:30

Leesclub in CODA Taalhuis

Beter Nederlands leren lezen en begrijpen

Nieuwkomers (taalniveau A2-B1) die graag beter Nederlands willen lezen, begrijpen, praten en verstaan, kunnen meedoen met de Leesclub in CODA Taalhuis. Samen met een vrijwilliger ga je één of meer boeken lezen en erover praten. Deelname is gratis; aanmelden doe je door een mail te sturen naar taalhuis@coda-apeldoorn.nl.

Hoe werkt het?

Elke donderdagavond van 19.00 tot 20.30 uur kun je in CODA Taalhuis samen met een vrijwilliger één of meerdere boeken lezen en erover praten. Dit boek krijg je de eerste avond; deze avond en de avonden daarna gaan we er samen in lezen en erover praten. Het aantal avonden dat we samenkomen, hangt af van de groep en is niet van tevoren aan te geven. Hebben we een boek uit, dan gaan we verder in een nieuw boek.

Wil je meedoen aan deze leesclub, stuur dan een e-mail naar taalhuis@coda-apeldoorn.nl. Per avond is er plek voor maximaal 8 personen, dus vergeet niet om je op tijd aan te melden. Deelname aan de CODA Taalhuis Leesclub is gratis.

Over CODA Taalhuis

Wij helpen iedereen die (beter) Nederlands wil leren bij alle basisvaardigheden – van spreken, lezen,  schrijven en rekenen tot leren werken met de computer, tablet of smartphone. CODA Taalhuis werkt hierbij samen met Aventus, BoekStart, CLC/Inburgering Apeldoorn, Centrum voor Jeugd en Gezin, Doomijn Kinderopvang, Leren en werken, openbare basisschool Spitsbergen, Stichting Da Capo, Stichting Lezen & Schrijven, Stimenz, TopTaal, UWV, VluchtelingenWerk OostNederland en Gemeente Apeldoorn.

Meer over CODA Taalhuis is te lezen op www.coda-apeldoorn.nl/taalhuis.