Kinder- boekenweek 2021

van
06.10.2021 10:00
t/m
17.10.2021 17:00

Kinder- boekenweek 2021

Kinderboekenweek

Worden wat je wil!

 

Van 6 tot en met 17 oktober is er in het kader van de Kinderboekenweek van alles te zien, doen en beleven in CODA. Het thema is dit jaar ‘Worden wat je wil!’ en natuurlijk staat dit thema centraal bij tal van activiteiten in CODA Centrale Bibliotheek, dok Zuid en De Maten.

 

Feest in CODA dok Zuid en De Maten!

 

Tot en met 17 oktober zijn er in CODA dok Zuid en De Maten verschillende (inloop)activiteiten zoals CODA ExperienceLab on tour, knutselworkshops en foto’s maken bij de ‘green screen’. Ook kun je meedoen aan het beroepen- of het mysteriespel. Klik hier voor een overzicht van de activiteiten in De Maten en hier voor die in dok Zuid.

Een coronatoegangsbewijs is níet nodig; je bent van harte welkom!

 

Wat was het een mooi Kinderboekenweekend op 9 en 10 oktober

 

Zaterdag 9 en zondag 10 oktober was het feest in CODA Centrale Bibliotheek – en wat was het leuk! Met te gekke workshops, heel veel doe- en knutselactiveiten, bijzondere rondleidingen door CODA en natuurlijk met de presentatie van Sterrin Smalbrugge in een vol auditorium.

 

Was jij er bij? De foto’s van beide dagen zijn binnenkort hier en op Facebook te zien, dus houd deze pagina’s in de gaten en wie weet zie jij jezelf wel op één van de foto’s staan!

 

Foto: Renee Krijgsman