Kinder boekenweek 2020

van
30.09.2020
t/m
11.10.2020

Kinder boekenweek 2020

Kinderboekenweek 2020: en toen?

Ook dit jaar was het natuurlijk weer feest in CODA tijdens de Kinderboekenweek. En deze keer niet één groot feest, maar heel veel feestjes in alle CODA-vestigingen én online - en dat 12 dagen lang!

 

Het thema van deze Kinderboekenweek was ‘En toen?’ 

Uitslag teken- en schrijfwedstrijd

Winnaars schrijf- en kleurwedstrijd bekend!

De Kinderboekenweek is helaas alweer afgelopen, maar wat was het leuk in CODA maar ook online met heel veel verschillende activiteiten. Twee van die activiteiten waren een schrijf- en een kleurwedstrijd waarin kinderen uitgedaagd werden om hun mooiste kleurplaat of verhaal te schrijven.

 

Donderdag 29 oktober kregen de winnaars persoonlijk bericht en kinderburgemeester Jorn vertelt in dit onderstaande filmpje wie gewonnen hebben.

Lees hier 'Hoofdstuk 11' door Ties, 10 jaar

 Thomas, 10 jaar

 

Heel veel activiteiten in CODA én online tot en met 11 oktober

Vanaf 1 oktober gaan we verder met nog heel veel andere activiteiten, zoals een bezoek aan de schatkamer van CODA, op ontdekkingsreis door de geschiedenis van Apeldoorn en de Veluwe, je eigen zegelstempel maken, hoofdstuk 11 schrijven voor het boek Lang geleden in Apeldoorn, je eigen tijdcapsule maken en nog veel meer.

 

Download het activiteitenboekje

Klik op de button ‘Programma’ en download daar het activiteitenboekje waarin je een overzicht vindt van alle activiteiten. Voor de meeste (betaalde) activiteiten moet je je van tevoren aanmelden, aan andere activiteiten kun je meedoen wanneer je wilt; ook dat kun je hier allemaal zien. Maar, wacht niet te lang met aanmelden: er is helaas een beperkt aantal plaatsen en vol is echt vol. Wil je als ouder/verzorger ook meedoen, reserveer dan één van de plekken. Je mag je kind(eren) uiteraard ook alleen brengen en halen; helaas kun je dan -vanwege de beperkte ruimte- niet bij de activiteit zelf wachten.

Reis je in de Kinderboekenweek ook met ons mee?

Iedereen mag met ons mee op reis, maar het programma is vooral voor kinderen van circa 6 tot en met 12 jaar meer dan de moeite waard!

 

Bij alles wat we doen, houden we rekening met de richtlijnen van het RIVM: je komt natuurlijk alleen wanneer je geen klachten hebt, voor aanvang van elke activiteit of workshop was of desinfecteer je je handen en jouw ouders/begeleiders houden altijd 1,5 meter afstand tot andere ouders en medewerkers van CODA.

 

We wensen je alvast heel veel plezier en een goede reis, terug in de tijd of naar de toekomst!