Inloopspreekuur Stichting Leergeld

van
15.02.2022 14:00
t/m
15.02.2022 16:00

Inloopspreekuur Stichting Leergeld

Inloopspreekuur Stichting Leergeld

Stichting Leergeld biedt kinderen van minder daadkrachtige gezinnen kansen om deel te nemen aan binnen- en buitenschoolse activiteiten. Dit particuliere fonds biedt financiële hulp en kan een aantal sociale activiteiten bekostigen voor gezinnen die dit niet zelf kunnen betalen. Zo helpt deze stichting onder andere bij deelname aan een schoolreisje, lid worden van een sportvereniging, de aankoop van de sportuitrusting voor de club of kleding voor de scouting, balletschoenen voor balletles of een fiets om ergens heen te kunnen gaan. 

 

Elke dinsdagmiddag zijn medewerkers van Stichting Leergeld van 14.00 tot 16.00 uur in CODA aanwezig waar ze niet alleen vragen beantwoorden, maar je ook helpen bij het indienen van een aanvraag. Een afspraak maken is niet nodig; je bent tussen 14.00 en 16.00 uur van harte welkom in de Pianozaal in CODA Junior (in CODA Centrale Bibliotheek).

 

Binnen CODA Bibliotheek is op dit moment het dragen van een mondkapje verplicht en daarnaast vragen we je om 1,5 meter afstand tot anderen te houden. Zodra je aan tafel zit, mag het mondkapje af. Een overzicht van alle maatregelen en richtlijnen die binnen CODA gelden, lees je hier.