Geannuleerd: Rondleiding Showroom ExperienceLab

van
26.05.2021 15:00
t/m
26.05.2021 16:00

Geannuleerd: Rondleiding Showroom ExperienceLab

Rondleiding Showroom ExperienceLab

CODA ExperienceLab bestaat uit een Showroom in CODA Museum en diverse innovatielabs in de openbare Makerspace in CODA Centrale Bibliotheek waar je recycling-hubs in relatie tot fashion en plastic, een BiodesignLab en een VR Lab ontdekt.

 

CODA ExperienceLab toont in de Showroom tot en met 16 mei 2021 een interactieve thematische expositie: Fashion Recycling. De expositie laat het werk zien van kunstenaars en ontwerpers die zich verdiepen in diverse (vernieuwende) productieprocessen, duurzame materialen en ambachten in relatie tot textiel. De daarbij behorende objecten en onderzoek naar technieken, werkwijzen, maakbaarheid en materiaal worden daarbij gepresenteerd, evenals objecten uit de collectie van CODA Museum en Archief om de mogelijkheden tot recycling van textiel en accessoires te ontdekken.

 

Van woensdag tot en met zaterdag van 15.00 tot 16.00 uur demonstreren we innovatieve projecten in de Showroom in CODA Museum.

Tijdens de rondleiding vertelt de Vakspecialist Innovatie & Techniek meer over de expositie en geeft een demonstratie van apparatuur die te vinden is in de Showroom. Meld je snel aan voor deze gratis rondleiding!

Maatregelen in verband met corona

In verband met het coronavirus hebben wij huisregels in CODA ExperienceLab om het bezoek veilig te maken voor jou én voor onze begeleiders:

  • Houd 1,5 meter afstand;
  • Desinfecteer je handen voordat je binnenkomt;
  • De lab-docent geeft aanwijzingen over looproutes en zitplekken tijdens de rondleiding;
  • Wij hanteren een maximum aantal van zes personen voor deze activiteit, reserveren is verplicht.