Familiedag voor thuis-pakket

van
02.08.2021
t/m
02.01.2022

Familiedag voor thuis-pakket

Familiedag voor thuis

De familiedagen van CODA Museum beleef je nu ook in je eigen huiskamer of tent, op de fiets en tijdens het wandelen in de natuur. Op dit moment is de tentoonstelling CODA Paper Art te zien en met de gloednieuwe editie van fiets- en wandelroute Tour de Papier ontdek je met het hele gezin de geschiedenis van de papierindustrie. Met creatieve opdrachten en DIY's voor kids. Het pakket bevat o.a. een natuurbingo, materialen en instructies voor een vliegtuigjeschallenge, papieren versiergadgets voor je fiets en biodesign met bloemen en planten. Ook maak je met het pakket sieraden van papier! 

Bestel snel deze luxe verrassingsdoos en houd thuis een echte CODA Museum familiedag! In het pakket vind je niet alleen een linnen tas met toffe specht voor de natuurbingo, maar ook alle benodigde knutselmaterialen, instructiekaarten en QR-codes naar tutorials bij de DIY's. Ook is de Tour de Papier toegevoegd. Beleven jullie papierkunst met ons mee?

Inhoud Familiedag voor thuis-pakket

  • Linnen verzameltas met een prachtplaat van een specht 
  • DIY x3 voor fietsversieringen + turorialkaarten + materiaal (vliegerpapier, draad, papieren rietjes, ribbelkarton, papier, wasknijper, wiebeloogjes)
  • DIY voor maken bioprints + turorialkaart en video + materiaal (aquarelpapier)
  • DIY voor maken kralen/sieraden van papier + turorialkaart en video + materiaal (papier, satéprikker, kralen, sluiting, draad)
  • DIY voor maken wereldrecordhoudende papieren vliegtuigjes + turorialkaart en video + materiaal
  • Natuurbingokaart Tour de Papier
  • Fiets- en wandelkaart met kidstour

Exclusief: verf, stiften, lijm en schaar en hamer, oude bloemen/planten voor de bioprints.

Bestel je een afhaalpakket voor € 8,50? Binnen 2-3 werkdagen ontvang je van ons een afhaalbericht dat je het pakket kunt ophalen in CODA Winkel.

Laat je het pakket thuisbezorgen voor € 12,50? Binnen 3-4 werkdagen ontvang je van ons een bericht dat het pakket is verzonden.