Familiedag: Paper Art pre-party

van
26.05.2019 13:00
t/m
26.05.2019 16:00

Familiedag: Paper Art pre-party

Familiedag: Paper Art pre-party

Activiteiten Paper Art pre-party

 

Papieren kralen maken

Tijdens de Paper Art pre-party creëer je je eigen papieren kralen. Ontwerp bijvoorbeeld een badge, broche, ketting of armband. Maak gebruik van de aanwezige kranten, tijdschriften, oude (strip)boeken en andere inspiratievolle afbeeldingen, je mag natuurlijk ook je eigen materiaal meenemen! Ontwerp een kleurrijke kralenketting of verstop geheime berichten in jouw sieraad. Je kan ook je favoriete stripboekfiguur in de papieren kralen verwerken en bij je dragen!

 

Versnipper workshop

Kunstenaar Kensuke Koike maakt verbazingwekkende werken met behulp van foto’s en ansichtkaarten. Hij maakt van bestaande beelden nieuwe werken door te snijden, versnipperen en opnieuw samen te stellen. Een compleet nieuwe beeld-uit-een-beeld wordt er gecreëerd. Benieuwd naar dit proces, kom dan tijdens de Paper Art pre-party en ga zelf aan de slag met een pastamachine. Leer werken als papierkunstenaar Kensuke Koike en maak gebruik van aanwezige ansichtkaarten of neem eigen beeldmateriaal mee. Deze afbeeldingen worden versnippert zodat jij er zelf een nieuw beeld van kan maken!

 

Foldify!

Ontdek verschillende manieren om van een 2D- een 3D ontwerp te creëren. Je maakt op een van de tablets bij CODA een design met de Foldify app om hem vervolgens uit te printen en te vouwen naar een superleuk mini-papierkunstwerk om mee naar huis te nemen.

 

Pre party bouwen aan Kartopia!

Creëer samen een levensgrote papieren wereld die straks te zien zal zijn tijdens CODA Paper Art 2019. Tijdens de Paper Art pre-party  bouw je aan grote kartonnen sculpturen voor in deze wereld. Deze sculpturen zijn zeer bijzonder, want ze bestaan alleen uit driehoekige vormen!