Documentaire 'Galore' in Gigant & Q&A met drag queen Lady Galore

van
26.01.2020 13:30
t/m
26.01.2020 17:00

Documentaire 'Galore' in Gigant & Q&A met drag queen Lady Galore

Galore

Rondleiding CODA Museum in aanwezigheid van Sander den Baas/Lady Galore

 

Deze zondagmiddag zal Sander den Baas/Lady Galore van 13.30 tot 15.00 uur aanwezig zijn tijdens de rondleiding door de tentoonstelling Drag Power in CODA Museum.

In het gedeelte Galore, zal hij extra informatie geven over alles wat er van hem in de tentoonstelling te zien is.

Heeft u een toegangsbewijs voor CODA Museum? Dan loopt u gratis mee. Aanmelden is niet noodzakelijk. Tijdens openingen van tentoonstellingen op zondag en op Eerste Paas-, Pinkster- en Kerstdag zijn er geen rondleidingen.

 

Documentaire 'Galore' in Gigant

Na bijna tien jaar op het podium is Lady Galore niet meer weg te denken uit de Nederlandse dragscene. Binnen de Europese dragcommunity heeft ze zich door haar jarenlange inzet voor zichtbaarheid en saamhorigheid onmisbaar gemaakt. Maar de toewijding van Sander de Baas, de man achter Lady Galore, eist zijn tol. Zijn overgewicht maakt Lady Galore tot een unieke verschijning, maar Sander kampt met serieuze gezondheidsproblemen. Een maagverkleining moet ervoor zorgen dat hij snel een gezond gewicht bereikt. Maar wat blijft over van Lady Galore?

Na afloop van de documentaire is er de mogelijkheid om de hoofdpersoon "Lady Galore", enkele vragen te stellen. Vanaf 16:15 is er live-muziek in ons gratis te bezoeken muziekcafé, geheel in stijl van deze docu met Divan and the House of Quoi.

Dit film- & muziekprogramma wordt aangeboden i.s.m. Gigant, ter ere van de expositie ‘Drag Power – Gender, pride & glamour’, die t/m 1 maart te bezoeken is in CODA museum.