De Grote BiebBoys Zomer challenge!

van
19.07.2021
t/m
29.08.2021

De Grote BiebBoys Zomer challenge!

De Grote BiebBoys Zomerchallenge!

Met De Grote BiebBoys Zomerchallenge kunnen kinderen van 8 t/m 12 jaar de hele zomer met boeken en lezen bezig zijn. Maar wie zijn de BiebBoys? Dat zijn Joran en Kees, twee jongens die gek zijn op boeken en met toffe challenges laten zien dat boeken leuk zijn! Voor de vakantie solliciteren Kees en Joran bij camping Timboektoe. Ze willen werken in het animatieteam. Campingbaas Tim wil niets weten van boeken. Ze mogen dan ook niets tippen, aanraden of vertellen over boeken. Maar of dat lukt… Er is een hele coole poster ontwikkeld met daarop 10 challenges die kinderen kunnen uitvoeren. Challenge uitgevoerd? Plak dan een sticker!

Gratis verkrijgbaar in de bieb

Doe ook mee met de challenges en verveel je deze vakantie niet. De BiebBoys-poster en het stickervel zijn nu gratis verkrijgbaar alle CODA vestigingen. Dit mag je niet missen! Bij één van de challenges los jij het mysterie op in de bibliotheek en ontvang je zelfs een echte BiebBoy-tattoo.

Win een bezoek van de BiebBoys met jouw klas!

Verkleed je samen met je vriend/vriendin, broertje/zusje of je ouders als de BiebBoys en maak een grappige vakantiefoto. Stuur de foto naar doemee@biebboys.nl en wie weet win jij wel met jouw klas een bezoek van de BiebBoys! 

 

Vanaf maandag 19 juli kun je een poster en stickervel ophalen in een van de CODA vestigingen of CODA Boekenbus. Het BiebBoys Mysteriespel kun je spelen in CODA Junior, De Maten en dok Zuid.