CODA Verhalentafel

van
26.01.2023 10:30
t/m
26.01.2023 12:00

CODA Verhalentafel

Sporten

CODA Verhalentafel | CODA Centrale Bibliotheek | 10.30 – 12.00 uur | Gratis

 

In Apeldoorn zijn er veel sportverenigingen waarvan een aantal met een lange historie. Denk aan de voetbalverening Robur et Velocitas, opgericht in 1882 en daarmee de oudste voelbalclub in Gelderland. En kent u nog de wielerbaan aan de Orderparkweg  - geopend in 1950 - van de wielervereniging De Adelaar? Of deed u als kind juist fanatiek mee aan de straatvoetbalcompetitie in uw buurt? En was u in de zomer vaak in het Boschbad te vinden? 

 

‘Meer sporten’ is een veel gehoord voornemen voor een nieuw jaar. Vandaar dat de verhalentafel donderdag 26 januari in het teken staat van sport en spel in het verleden van Apeldoorn. Verhalen over Apeldoornse sportverenigingen of over fanatieke sportactiviteiten in de buurt horen we graag.  

 

Bij CODA Verhalentafel worden in informele sfeer herinneringen opgehaald, gedeeld en vastgelegd. Uw verhalen zijn welkom, kom ze vertellen en delen op 26 januari in CODA Bibliotheek, 1ste verdieping bij de leestafel. 

We horen graag vooraf of u naar deze Verhalentafel wilt komen. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Mirjam van Weert - Timmerman m.timmerman@coda-apeldoorn.nl