CODA Verhalentafel

van
21.10.2021 10:30
t/m
21.10.2021 12:30

CODA Verhalentafel

CODA Verhalentafel: Brinklaan

Praat mee aan de Verhalentafel: de plek om samen in een informele sfeer herinneringen op te halen, te delen en vast te leggen!

 

In lijn met het thema ‘Aan het werk’ van de Maand van de Geschiedenis staat tijdens deze editie van de Verhalentafel de Brinklaan centraal. Een plek in Apeldoorn waar van oudsher veel bedrijvigheid was. Een lampenwinkel, een brood- en banketzaak, slijterij, een drijfriemenfabriek, een levensmiddelenzaak, muziekhandel Bossink en bloemenmagazijn Corona; tal van ondernemingen waren gevestigd aan de Brinklaan. Alle verhalen over de Brinklaan en de middenstand die er gevestigd was, horen we natuurlijk graag tijdens deze editie van de Verhalentafel. Deelnemers zijn van harte welkom op 21 oktober om 10.30 uur op de eerste verdieping van CODA Centrale Bibliotheek. Onder het genot van een kop koffie of thee kunnen de verhalen over en herinneringen aan de Brinklaan gedeeld worden.

 

Locatie: CODA Centrale Bibliotheek, Vosselmanstraat 299, eerste verdieping

Thema: Aan het werk / Brinklaan

Aanmelden: We horen graag van te voren of u aanwezig wil zijn bij deze editie van de Verhalentafel. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Mirjam Timmerman: m.timmerman@coda-apeldoorn.nl