CODA Verhalentafel Apeldoorn-Zuid

van
10.10.2019 10:00
t/m
10.10.2019 12:00

CODA Verhalentafel Apeldoorn-Zuid

CODA Verhalentafel in het teken van Apeldoorn-Zuid

Bent u opgegroeid in Apeldoorn-Zuid of woont u nu in dit deel van Apeldoorn? Heeft u herinneringen aan kinderboerderij Malkenschoten? Of bracht u als kind juist uw middagen door in het Zuiderpark? En waar in Apeldoorn-Zuid werden vroeger de boodschappen gedaan? Al die verhalen en antwoorden horen we graag aan onze Verhalentafel, die donderdag 10 oktober in dok Zuid zal plaatsvinden.

 

De Verhalentafel is dé plek om samen in een informele sfeer herinneringen op te halen, te delen en vast te leggen. Het thema van deze editie is de Apeldoornse wijk ‘Apeldoorn-Zuid’. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunt u herinneringen ophalen en samen delen. Wij horen uw verhalen graag en wanneer u nog beeldmateriaal heeft, dan kunt u dit meenemen en delen met andere aanwezigen.

 

Aanmelden voor de Verhalentafel is niet nodig; de toegang is gratis. Deze Verhalentafel wordt gehouden in dok Zuid. Meer informatie over de Verhalentafel vindt u hier.

 

Alvast voor uw agenda: de volgende Verhalentafel staat gepland op 24 oktober in CODA Centrale Bibliotheek.

 

Lezing Huub Ummels op 4 oktober

Ook Huub Ummels neemt de inwoners mee in de historie van Apeldoorn-Zuid. Hij geeft op vrijdag 4 oktober, van 13:30 – 15:30, in dok Zuid een lezing. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via activiteiten@accres.nl.