CODA Expeditie - gedachtenreis

van
19.08.2020 14:00
t/m
19.08.2020 15:00

CODA Expeditie - gedachtenreis

CODA Expeditie - gedachtenreis

CODA Centrale Bibliotheek: Newtonzaal + CODA Tipi | Woensdagmiddag van 14-15u | 7+ jaar | Gratis activiteit

 

Reserveer hier  voor deze activiteit om zeker te zijn van een plekje. I.v.m. maatregelen omtrent corona hanteren wij een maximum van 8 kinderen per CODA Expeditie. Je kunt ook langskomen op de dag zelf, maar hierbij geldt dat er alleen plek is als het maximum van 8 kinderen nog niet is bereikt. 

 

Samen op reis in CODA Centrale Bibliotheek en de CODA Tipi met elke week verschillende activiteiten! Onder begeleiding maak je samen nieuwe verhalen en werk je met verschillende materialen en technieken. Zo wordt gewerkt aan ‘het langste verhaal van Apeldoorn’, kun je leren kalligraferen en ontdek je met objecten uit CODA Archief hoe oude kaarten eruit zagen. Doe je al mee aan Vakantielezen? Dan is dit een mooie aanvulling! Kom je ook naar CODA Expeditie?

 

Gedachtenreis

Aan de hand van een verhaal wordt gefilosofeerd over verschillende onderwerpen onder leiding van de CODA-Expeditiegids . Op reis gaan kan namelijk ook heel goed in je hoofd. Dit onderzoeken wij tijdens deze editie van de CODA Expeditie. Op 26 augustus gaan we ook verder met ditzelfde thema!