Bouwen met Nintendo Labo: volwassenen-editie

van
05.09.2019 18:30
t/m
05.09.2019 20:30

Bouwen met Nintendo Labo: volwassenen-editie

Bouwen met Nintendo Labo: volwassenen-editie

CODA PaperLab | voor volwassenen | deelname € 14,50

 

Tijdens deze bouwavond gaan volwassenen in het CODA PaperLab (bij CODA Museum) aan de slag met Nintendo Labo. Creëer bouwwerken van karton die gecombineerd kunnen worden met de Nintendo Switch. Bouw, programmeer en hack. Ontdek op een interactieve manier alle mogelijkheden van Nintendo Labo.

Je maakt tijdens deze workshop kennis met alle verschillende pakketten van Nintendo Labo en na afloop neem je jouw eigen gemaakte bouwwerk inclusief gamecard mee naar huis!

 

Over Nintendo Labo


Nintendo Labo is een lijn van interactieve bouw-, speel- en ontdek-ervaringen, ontworpen om creatieve geesten en speelse harten te inspireren. Samen met het Nintendo Switch*-systeem bieden de Nintendo Labo-pakketten de tools en technologie om leuke doe-het-zelf-creaties te maken van karton, om vervolgens je creaties tot leven te wekken met verschillende games en te ontdekken hoe Nintendo Labo werkt. Er zijn verschillende pakketten verkrijgbaar: het Nintendo Labo: mixpakket, het Nintendo Labo: robotpakket, het Nintendo Labo: voertuigenpakket en het onlangs uitgebrachte Nintendo Labo: VR-pakket.