Geannuleerd: Boekstart Inloop

van
25.11.2020 10:30
t/m
25.11.2020 11:00

Geannuleerd: Boekstart Inloop

Boekstart Inloop

CODA Junior | elke woensdag en vrijdag van 10.30 tot 11.00 uur

Samen met je baby of peuter plaatjes bekijken en verhaaltjes vertellen, is niet alleen goed voor de taalontwikkeling maar verhoogt ook de concentratie en versterkt de band tussen ouder en kind. Tevens is uit onderzoek gebleken dat kinderen al vanaf 6 maanden woordjes herkennen - nóg een reden om voor te lezen dus.

Maar hoe lees je eigenlijk het beste voor en welke boekjes passen het beste bij jou en je kind? Ontdek hoe leuk voorlezen kan zijn tijdens Boekstart Inloop. Elke woensdag en vrijdag van 10.30 tot 11.00 uur organiseert CODA Bibliotheek deze gratis voorleesactiviteit.

Hoe ziet het programma eruit?

BoekStart Inloop begint met voorlezen uit een van de prachtige kinderboeken uit de CODA collectie. Vervolgens wordt onder het genot van een kopje koffie of thee en limonade gepraat over voorlezen thuis en beantwoorden wij al uw vragen. U doet op deze manier nieuwe voorleesideeën op en kunt uw eigen ervaringen delen met anderen. 

Tijd en plaats

BoekStart Inloop heeft elke woensdag en vrijdag van 10.30 tot 11.00 uur plaats in CODA Junior in CODA Centrale Bibliotheek.