CODA ApeldoornMuseumArchief2015 CODA Paper Art 2015

CODA Paper Art 2015

English version of CODA Paper Art 2015

07.06 t/m 25.10.2015

Een reusachtig edelhert van papier, de immense vleugel van Ikaros, sprookjesachtige maskers en opvallende sieraden van papier. Het is allemaal te zien van 7 juni tot 25 oktober tijdens CODA Paper Art in CODA Museum Apeldoorn.

CODA Museum pakt groot uit met CODA Paper Art 2015

Papier en karton zijn relatief eenvoudige en naar verhouding goedkope materialen. In combinatie met traditionele en moderne technieken en de inspiratie van de kunstenaar ontvouwt het papier zich in oneindige mogelijkheden en heeft het een verbluffende zeggingskracht. Na een buitengewoon succesvolle editie in 2013 presenteert CODA Museum Apeldoorn van 7 juni tot en met 25 oktober CODA Paper Art 2015, een tentoonstelling die –  letterlijk en figuurlijk – alle ruimte biedt aan de installaties, ruimtelijk werk en een bijzondere selectie sieraden van 42 kunstenaars uit binnen- en buitenland die papier en karton centraal stellen in hun werk.

CODA Paper Art 2015 posterbeeld

Ontdek alle kunstenaars van CODA Paper Art 2015

CODA Paper Art toont beeldende kunst en sieraden van 42 kunstenaars van over de hele wereld. Elke week kondigen we meer kunstenaars aan. Houd deze pagina in de gaten en beleef de voorpret van CODA Paper Art op Facebook, Twitter en Instagram. Wil je zelf wat delen over de tentoonstelling? Gebruik dan #CODAPaperArt.

Delen via:
Zoek in collecties