Klantenservice

Mijn leengegevens en Online verlengen

  • Hoe kan ik thuis online mijn boeken verlengen?
  • Hoeveel boeken heb ik thuis en wanneer moet ik ze inleveren?
  • Is mijn reservering al binnen?
  • Moet ik nog iets betalen?
  • Hoe kan ik mijn adresgegevens wijzigen?

Het antwoord op deze vragen kunt u zelf opzoeken via Mijn leengegevens en/of Online verlengen. Log in met uw CODA Pasnummer, dat begint met 20550.
Vervolgens uw 4-cijferige pincode, dat is de verjaardag van degene op wiens naam de pas staat. Bent u jarig op 6 maart, dan is de pincode 0603.

Let op: houders van een Partnerpas dienen met het pasnummer en pincode van de hoofdpas in te loggen!

Word snel en makkelijk lid van CODA Bibliotheek

Vul het formulier in en u kunt al de volgende dag boeken of dvd's lenen. Sneller en makkelijker kan het niet! U kunt ook in elke bibliotheek lid worden. Daarvoor moet u een geldig paspoort, rijbewijs of ID-kaart meenemen. U betaalt uw abonnement per jaar. Bij aanvang is dit contant (pinnen kan ook) of u geeft een machtiging voor automatische incasso af. Daarna sturen wij u elk jaar een acceptgiro of incasseren automatisch. Er zijn verschillende abonnementensvormen, kijk onder Tarieven voor meer informatie.

Verhuisd? Kloppen uw adresgegevens nog?

Verzoek om bij verhuizing of wijziging van e-mailadres de juiste gegevens aan CODA door te geven d.m.v. het online invulformulier.

Pas kwijt?

Vermissing of diefstal van uw lenerspas dient u zo spoedig mogelijk aan ons door te geven (aan de balie in de bibliotheek of telefonisch: 055-5268462) zodat wij de pas kunnen blokkeren. U bent verantwoordelijk voor het materiaal dat op uw pas geleend is.
U kunt in de bibliotheek (m.u.v. de Jeugd- en Buurtbibliotheken) voor € 2,50 een duplicaatpas aanschaffen. Vergeet niet een legitimatiebewijs mee te nemen.

Opzeggen

Abonnement stoppen? Opzeggen kan in de bibliotheek. U kunt ook een brief schrijven (CODA Vosselmanstraat 299 7311 CL) of een e-mail sturen aan ledenadministratie@coda-apeldoorn.nl
Opzeggingen dienen een volle kalendermaand vóór de einddatum in ons bezit te zijn.
Als u niet opzegt, blijft u lid van CODA. U krijgt dan elk jaar een acceptgiro thuisgestuurd of er vindt een automatische incasso plaats.
Na het eerste abonnementsjaar is de opzegtermijn 1 maand, ook hier geldt een volle kalendermaand.

Uitleenreglement

Download/bekijk het uitleenreglement van CODA Bibliotheek: Uitleenreglement CODA (pdf)

Delen via:
Zoek in collecties