CODA, een inspirerend schoolreisje!

CODA is een inspirerende plek voor een schoolreisje op het gebied van kunst en/of geschiedenis. Wij bieden een uitgebreid educatief programma voor zowel het basis- als voortgezet onderwijs.

CODA Museum richt zich voornamelijk op moderne kunst waarbij de nadruk ligt op de thema’s papier en sieraden. Voor kinderen is er altijd een leuke kindertentoonstelling die gekoppeld is aan een jeugdboek. Daarnaast kunt u uw bezoek aan een van onze tentoonstellingen ook koppelen aan een bezoek aan ons kinderatelier: leerlingen kunnen dan creatief aan de slag met wat ze in de tentoonstelling gezien of ervaren hebben. Wanneer u geïnteresseerd bent in de geschiedenis van Apeldoorn, dan kunt u een kijkje nemen in oude archiefstukken. Een rondleiding ‘op maat’ behoort dan ook tot de mogelijkheden.

Speciaal voor leerlingen van het voortgezet onderwijs kunt u uw bezoek aan een tentoonstelling combineren met een fotoworkshop die gegeven wordt door fotograaf Niek Michel. Een bijzondere manier om nog meer inhoud aan deze dag te geven!

Informatie & reserveringen
Uitgebreide informatie over ons educatieve aanbod vindt u hier. Uiteraard stellen wij graag een pakket op maat voor u en uw leerlingen samen, inclusief een hapje en een drankje in CODA Café. Hier kunt u onder andere genieten van een broodje kroket, frisse salade, poffertjes of frietjes. Neem voor meer informatie contact met ons op (evenementen@coda-apeldoorn.nl of 055-5268509). Uw aanmelding/reservering dient minimaal twee weken van tevoren bij ons binnen te zijn.

Openingstijden CODA Museum

Toegangsprijzen
CODA Museum is gratis toegankelijk voor kinderen en jongeren tot 16 jaar. De prijs van het educatieve gedeelte is afhankelijk van het programma dat u kiest; wij maken graag een offerte op maat voor u.

Delen via:
Zoek in collecties