Introductiecursus ‘Zelfstandig werken in CODA FabLab’

Zaterdag 4 november | 12.30-17.00 uur | CODA FabLab in CODA Centrale Bibliotheek 

Tijdens de cursus leert u zelfstandig werken met de apparatuur die in CODA FabLab staat zoals de 3D-printer, lasersnijder en 3D-scanner. De cursus is bedoeld voor volwassenen en jongeren ouder dan 14 jaar. Aanmelden kan via aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl.

Introductiecursus FabLab

Tijdens deze introductiecursus leren de deelnemers zelfstandig werken met de 3D printer, lasersnijder, snijplotter, sublimatie printer, hitte transferpers en 3D scanner. Uiteraard ga je ook een aantal ontwerpen maken, maar de techniek en kennis van de apparatuur staat deze cursus centraal.

Aan het eind van de cursus wordt een certificaat uitgereikt waarmee je naar de ‘Open inloopmiddag’ kunt die iedere donderdag van 13.00 tot 17.00 uur in CODA FabLab plaatsheeft. Tijdens deze middagen kan iedereen die in het bezit is van dit FabLab-certificaat zelfstandig met de aanwezige apparatuur aan de slag. De toegang tot deze middag is gratis. 

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl onder vermelding van ‘Introductiecursus CODA FabLab’ met de datum van jouw voorkeur. Er geldt een maximum van acht personen per cursus en vol = vol!

Kosten

Zowel leden als niet-leden van CODA kunnen deelnemen aan deze cursus. Voor leden bedragen de kosten € 50,- (mini-abonnement uitgezonderd) of € 75,- (18 jaar en ouder); niet-leden betalen respectievelijk € 75,- of € 125,-. Het cursusgeld dient vóór aanvang per pin betaald te worden bij de balie in CODA Centrale Bibliotheek. 

Meer weten?

Voor aanvullende informatie over deze cursus of CODA FabLab kunt u contact opnemen met Margot Appelman, docent CODA FabLab (m.appelman@coda-apeldoorn.nl).

Delen via:
Zoek in collecties