Activiteiten in CODA FabLab

Introductiecursus ‘Zelfstandig werken in CODA FabLab’

Zaterdag 4 november | 12.30-17.00 uur | CODA FabLab in CODA Centrale Bibliotheek 

In deze cursus kan iedereen zelfstandig leren werken met de apparatuur die in CODA FabLab staat zoals de 3D-printer, lasersnijder en 3D-scanner. Lees meer over de introductiecursus.

Sieraden ontwerpen in CODA FabLab

Peter Hoogeboom - Liefdewerk
Peter Hoogeboom - Liefdewerk

Donderdag 26 oktober & donderdag 2 november | 18.30 - 20.30 uur | € 32,50 | CODA FabLab

Leer sieraden ontwerpen in twee avonden! Donderdag 26 oktober leer je 3D tekenen in Tinkercad en 2D tekenen in Inkscape. Vervolgens leer je hoe je werkt met de 3D printer en lasersnijder.  De tweede avond staat ontwerpen en realiseren centraal. Je begint met een korte terugblik van de week ervoor en gaat daarna tekenen en digitaal ontwerpen. Afhankelijk van het ontwerp wordt het sieraad direct geprint of met de lasersnijder gemaakt. Mocht het ontwerp groot zijn en lang duren, dan wordt het na de cursus geprint. Je kunt het ontwerp de week erop in CODA FabLab op komen halen.

Aanmelden

Meld je aan via aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl onder vermelding van ‘Sieraden ontwerpen in CODA FabLab’ en de data van de workshops. Vergeet niet je naam, telefoonnummer en het aantal personen door te geven. Je kaartje kun je ophalen en betalen bij de balie van CODA Centrale Bibliotheek.

Delen via:
Zoek in collecties