Volksuniversiteit Stedendriehoek

De Volksuniversiteit in de Stedendriehoek Deventer, Apeldoorn en Zutphen werkt onder de paraplu van Rijnbrink Groep nauw samen met CODA en diverse andere bibliotheken en culturele instellingen in de regio.

Gratis online cursussen van de Bibliotheek en Hema-academie

Zelf DJ zijn, een mooie presentatie leren maken of het beste halen uit je iPad of digitale camera? Vanaf 12 december kan dat bij de Bibliotheek. Via onze nieuwe gratis online cursussen, die je kunt volgen waar en wanneer je maar wilt.

Drie pakketten: Vrije tijd, ICT en Sociale vaardigheden/social media
De Bibliotheek biedt in samenwerking met de HEMA academie 3 pakketten aan: Vrije tijd, ICT en Sociale vaardigheden/social media.  Je mag hier één pakket van kiezen.

In het pakket Vrije tijd kun je bijvoorbeeld alles leren over wijn of over digitale fotografie. Bij ICT leer je onder andere werken met Excel en PowerPoint. Instagram en Timemanagement zijn enkele van de cursussen die bij Sociale vaardigheden/social media horen.

Alleen voor Bibliotheekleden
Je kunt de cursussen alleen volgen als je lid van de Bibliotheek bent. De cursussen zijn een jaar beschikbaar en worden tijdens dat jaar ook nog ververst. Nog geen lid maar wel geïnteresseerd in de cursussen? Ga dan naar de Bibliotheek en schrijf je in!

Hoe werkt het?
Op www.bibliotheek.nl/hema-academie vind je meer informatie over de pakketten en de cursussen. Daar wordt ook uitgelegd hoe je met je bibliotheekpas direct met de cursussen aan de slag kunt.

Download/lees hier antwoorden op veelgestelde vragen (pdf).

De Bibliotheek en HEMA-academie wensen je veel leerplezier en succes!

Delen via:
Zoek in collecties