Ledenacties

Voordelig naar Matthäus Passion in de Grote Kerk

35% voordeel met uw CODA Bibliotheekpas: u betaalt geen € 70,- maar slechts €45,- per kaart.

Pieter Jan Leusink dirigeerde Bachs Matthäus Passion meer dan 350 keer. Zijn grote drijfveer is steeds verder in de ziel van de compositie door te dringen, waardoor de uitvoeringen nog meer gestalte krijgen. Deze jarenlange zoektocht legt dirigent Pieter Jan Leusink af met een vaste kern van zangers, musici en solisten.

Ook in 2014 kun je vertrouwen op uitvoeringen die speciaal zullen zijn waarbij het verhaal van de Matthäus Passion duidelijk hoorbaar en voelbaar is. De uitvoeringen kunnen met recht authentiek worden genoemd mede door de gebruikmaking van instrumenten uit Bachs tijd.

Andere plaatsen en data en informatie over het bestellen van toegangskaarten vindt u op www.voordeelmetjebiebpas.nl.

JT Bioscoop

2e kaartje seniorenvoorstelling halve prijs bij JT Bioscoop

Bezoekers van de seniorenvoorstellingen bij JT Bioscoop in Apeldoorn krijgen op vertoon van hun CODA pas het tweede kaartje voor de halve prijs.

Bovendien ontvangt u een consumptiebon voor een kopje koffie of thee in CODA Café.

Met uw biebpas heeft u toegang tot een schat aan informatie. Maar vanaf nu bieden we u nog meer. Op vertoon van uw biebpas kunt u ook voordelig een dag of avondje uit! Zowel in Gelderland als in Brabant. Bijvoorbeeld met korting naar het Dolfinarium in Harderwijk. Of toch liever een creatieve cursus of dagje dierentuin? Er is voor ieder wat wils.

In Apeldoorn heeft u onder andere voordeel bij Kinderparadijs Malkenschoten, bioscoop JT Apeldoorn en Podium & Filmtheater Gigant.
Lees meer...

Kijk voor alle voordeelacties in Gelderland en Brabant op www.voordeelmetjebiebpas.nl en profiteer van uw ledenvoordeel.

Zoek in collecties