Ledenacties

Dolfinarium

Tweede kaartje gratis voor het Dolfinarium

Op vertoon van je bibliotheekpas krijg je bij aankoop van een entreekaartje aan de kassa, het tweede kaartje er gratis bij!
Lees meer

Kerst met vleugels

Voordelig naar Kerst met vleugels concertreeks 2014

Met uw CODA Bibliotheekpas krijgt u maar liefst € 35,- korting

Dirigent Pieter Jan Leusink heeft een indrukwekkend programma samengesteld dat garant staat voor de ultieme muzikale kerstbeleving! Geniet in december van een onvergetelijk kerstconcert met Vocal Group CALL en de meesterpianisten Cor Bakker en Louis van Dijk.
Lees meer

JT Bioscoop

2e kaartje seniorenvoorstelling halve prijs bij JT Bioscoop

Bezoekers van de seniorenvoorstellingen bij JT Bioscoop in Apeldoorn krijgen op vertoon van hun CODA pas het tweede kaartje voor de halve prijs.

Bovendien ontvangt u een consumptiebon voor een kopje koffie of thee in CODA Café.

Met uw biebpas heeft u toegang tot een schat aan informatie. Maar vanaf nu bieden we u nog meer. Op vertoon van uw biebpas kunt u ook voordelig een dag of avondje uit! Zowel in Gelderland als in Brabant. Bijvoorbeeld met korting naar het Dolfinarium in Harderwijk. Of toch liever een creatieve cursus of dagje dierentuin? Er is voor ieder wat wils.

In Apeldoorn heeft u onder andere voordeel bij Kinderparadijs Malkenschoten, bioscoop JT Apeldoorn en Podium & Filmtheater Gigant.
Lees meer...

Kijk voor alle voordeelacties in Gelderland en Brabant op www.voordeelmetjebiebpas.nl en profiteer van uw ledenvoordeel.

Zoek in collecties