Ledenacties

Voordelig naar de Matthäus Passion

Voordelig naar de Matthäus Passion op 14 maart in de Grote Kerk

Biebleden van CODA krijgen maar liefst € 25,00 korting!

Pieter Jan Leusink dirigeerde Bachs Matthäus Passion meer dan 350 keer. Zijn grote drijfveer is steeds verder in de ziel van de compositie door te dringen, waardoor de uitvoeringen nog meer gestalte krijgen. Deze jarenlange zoektocht legt dirigent Pieter Jan Leusink af met een vaste kern van zangers, musici en solisten.

Meer informatie

JT Bioscoop

2e kaartje seniorenvoorstelling halve prijs bij JT Bioscoop

Bezoekers van de seniorenvoorstellingen bij JT Bioscoop in Apeldoorn krijgen op vertoon van hun CODA pas het tweede kaartje voor de halve prijs.

Bovendien ontvangt u een consumptiebon voor een kopje koffie of thee in CODA Café.

Met uw biebpas heeft u toegang tot een schat aan informatie. Maar vanaf nu bieden we u nog meer. Op vertoon van uw biebpas kunt u ook voordelig een dag of avondje uit! Zowel in Gelderland als in Brabant. Bijvoorbeeld met korting naar het Dolfinarium in Harderwijk. Of toch liever een creatieve cursus of dagje dierentuin? Er is voor ieder wat wils.

In Apeldoorn heeft u onder andere voordeel bij Kinderparadijs Malkenschoten, bioscoop JT Apeldoorn en Podium & Filmtheater Gigant.
Lees meer...

Kijk voor alle voordeelacties in Gelderland en Brabant op www.voordeelmetjebiebpas.nl en profiteer van uw ledenvoordeel.

Zoek in collecties