5000 e-books te leen!

CODA bibliotheekleden kunnen nu gratis e-books lenen. U heeft de keuze uit duizenden e-books, zoals thrillers, romans, maar ook non-fictie. Er zijn e-books te leen voor vrijwel alle apparaten (mobiel, tablet, computer en e-reader).

De eerste maanden van 2014 kunnen alle leden van CODA Bibliotheek een keuze maken uit de collectie van minimaal 5000 e-books. Daarna moet voor recentere titels bovenop het reguliere lidmaatschap betaald worden. Deze titels maken onderdeel uit van het e-book pluspakket. Voor € 20,- kunnen CODA leden straks 18 recente e-books lenen.

Voor het lenen van de e-books gaat u naar www.bibliotheek.nl/ebooks.

Hoe werkt het precies? Op welke apparaten kunt u de e-books lezen? Hoe meldt u zich aan? Bekijk de uitgebreide stap-voor-stap handleidinggen en instructiefilmpjes.

Maak kennis met de e-reader in CODA Bibliotheek!

Wat kan een e-reader eigenlijk en hoe werkt het apparaat? Is een e-reader echt zo handig en gebruiksvriendelijk als gezegd wordt? Zou ik er zelf een willen aanschaffen? Het zijn allemaal vragen die de medewerkers van CODA Bibliotheek regelmatig horen. CODA Bibliotheek biedt daarom de mogelijkheid kennis te maken met de e-reader. CODA leden kunnen de e-reader gratis vier weken lenen en uitproberen. Op de CODA e-readers staan al enkele e-books, variërend van actuele titels tot klassieke werken. U kunt er natuurlijk zelf ook e-books op zetten die u via bibliotheek.nl/ebooks geleend heeft. De e-readers zijn in alle vestigingen te leen.

E-readers kunnen gereserveerd worden via de online CODA Bibliotheekcatalogus

Tip: Er is veel belangstelling voor E-readers en het kan dus zijn dat er veel reserveringen voor u zijn. In alle CODA Bibliotheken is een inkijkexemplaar te gebruiken. Vraag ernaar bij de receptie.

Delen via:
Zoek in collecties