Een wereld van boeken, muziek, film, spel en informatie

CODA Bibliotheek heeft voor kinderen, jongeren en ouderen, lezers en luisteraars, studenten en hobbyisten een zeer veelzijdige collectie boeken en andere materialen ter beschikking. Bekijk onze collectie in de bibliotheekcatalogus of kom naar CODA en ontdek de bibliotheek.

Ontdek CODA Centrale Bibliotheek

Op de eerste verdieping van CODA Centrale Bibliotheek komen Archief, Museum en Bibliotheek terug in één ruimte. Ontdek wat je allemaal kunt beleven!

Bibliotheekcatalogus

Snel zoeken in onze uitgebreide collectie

Jeugd Bibliotheekcatalogus

Ga op ontdekkingstocht door alle in CODA beschikbare jeugd- en kinderboeken!

Voordeel met je biebpas

Haal nog meer uit uw CODA-abonnement. Ontdek de voordelen van uw bibliotheekpas! Lees meer over voordeel met je biebpas.

BeterBoek

Beterboek

CODA ondersteunt het maatschappelijke zorgproject Het BeterBoek voor de kinderafdeling en dagbehandeling van het Gelre Ziekenhuis in Apeldoorn. Kinderen die opgenomen of behandeld worden in het Gelre Ziekenhuis krijgen het BeterBoek gratis.

Het BeterBoek 2-6 jaar en 6-12 jaar

Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor heel jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij. Bureau Méteau verzorgt een uitgave van Het BeterBoek voor kinderen van 2 tot 6 jaar en een editie voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.

Delen via:
Zoek in collecties