CODA ApeldoornCODA CODA Winkel

CODA Winkel

Volgens weekblad Libelle: "De mooiste kadowinkel van Apeldoorn"

CODA Winkel bevindt zich op een ideale locatie: direct achter de museumingang, de winkel is vrij toegankelijk. Het assortiment is breed en de prijzen zijn gevarieerd.

CODA Winkel

CODA Winkel heeft een breed en origineel assortiment kunstzinnige cadeaus voor diverse gelegenheden en in verschillende prijscategorieën. CODA Winkel is dé plek voor designproducten, bijzondere sieraden, tassen en boeken. Het aanbod wordt voortdurend aangepast en geoptimaliseerd. Publicaties en producten die aansluiten op de tentoonstellingen in CODA Museum zijn uiteraard ook in CODA Winkel te vinden. Kortom, op zoek naar een bijzonder cadeau, een mooi sieraad of boek kom dan naar CODA Winkel!

Voor het assortiment boeken werken we samen met boekhandel Nawijn & Polak in Apeldoorn.

Webwinkel

CODA beschikt over een bescheiden webwinkel waar u online producten kunt bestellen. Het gaat hier met name om catalogi en andere publicaties van/bij tentoonstellingen.

Naar de webwinkel

Openingstijden

Maandag

10:00 - 17:30 (t/m 24 augustus)

Dinsdag

10.00 - 17.30 uur

Woensdag

10.00 - 17.30 uur

Donderdag

10.00 - 20.30 uur

Vrijdag

10.00 - 17.30 uur

Zaterdag

10.00 - 17.00 uur

Zondag

13.00 - 17.00 uur

Nu te koop: sieraden van Gem Kingdom

Struin na uw bezoek in CODA Museum door CODA Winkel en bekijk ons sieradenassortiment. In het kader van de tentoonstelling over 25 jaar Gem Kingdom zijn er verschillende sieraden van Gem Kingdom toegevoegd. Lees meer over Gem Kingdom.

Gem Kingdom
Gem Kingdom

CODA cadeaubon

Een origineel cadeau voor alles-al-hebbers, kunstminnaars en leeslustigen. De cadeaubon is inwisselbaar op alle producten en activiteiten die door CODA aangeboden worden, in CODA Museum, in de CODA Bibliotheken en CODA Archief en Kenniscentrum.
U kunt de bon bijvoorbeeld inwisselen bij de winkel, voor een bibliotheekabonnement of op het grote aanbod van lezingen en (computer)cursussen. Een leuke cadeautip die altijd in de smaak zal vallen!

De cadeaubon ter waarde van € 5, € 10 en € 25,- is verkrijgbaar in de CODA Winkel.
In de CODA Winkel zijn vrijkaartjes voor CODA Museum in cadeau-envelop te koop.

 

Delen via:
Zoek in collecties