CODA ApeldoornCODA CODA Winkel

CODA Winkel

CODA Winkel

In CODA Winkel vindt u een breed assortiment aan kunstzinnige cadeaus. Van sieraden, tot boeken tot de meest uiteenlopende designproducten. Het aanbod sluit altijd aan bij actuele tentoonstellingen. Op zoek naar een origineel cadeau? Struin dan door de winkelcollectie.

Voor het assortiment boeken werken we samen met boekhandel Nawijn & Polak in Apeldoorn.

iD-Papers

CODA Museum participeert in bijzonder project dat creatieven verbindt

CODA Museum ontwikkelde in samenwerking met Danielle Wanders en drukkerij robstolk een prachtig, ambachtelijk gebonden schrift op A5 formaat dat met 16 foto’s op bijzondere wijze aandacht besteedt aan de sieraadcollectie van CODA Museum. Het werk van kunstenaar Felieke van der Leest prijkt op het omslag van de iD-Papers.

Lees meer over iD-Papers

Webwinkel

CODA beschikt over een bescheiden webwinkel waar u online producten kunt bestellen. Het gaat hier met name om catalogi en andere publicaties van/bij tentoonstellingen.

Naar de webwinkel

Openingstijden

Maandag

10:00 - 17:30 (t/m 24 augustus)

Dinsdag

10.00 - 17.30 uur

Woensdag

10.00 - 17.30 uur

Donderdag

10.00 - 20.30 uur

Vrijdag

10.00 - 17.30 uur

Zaterdag

10.00 - 17.00 uur

Zondag

13.00 - 17.00 uur

CODA cadeaubon

Een origineel cadeau voor alles-al-hebbers, kunstminnaars en leeslustigen. De cadeaubon is inwisselbaar op alle producten en activiteiten die door CODA aangeboden worden, in CODA Museum, in de CODA Bibliotheken en CODA Archief en Kenniscentrum.
U kunt de bon bijvoorbeeld inwisselen bij de winkel, voor een bibliotheekabonnement of op het grote aanbod van lezingen en (computer)cursussen. Een leuke cadeautip die altijd in de smaak zal vallen!

De cadeaubon ter waarde van € 5, € 10 en € 25,- is verkrijgbaar in de CODA Winkel.
In de CODA Winkel zijn vrijkaartjes voor CODA Museum in cadeau-envelop te koop.

 

Delen via:
Zoek in collecties