CODA ApeldoornCODA Arrangementen

Filosoferen over kunst

Schilderijen, beelden en andere objecten in een museum roepen vaak vragen en verwondering op. Wat zie je, welke betekenis heeft dat voor je? Omdat de nieuwsgierigheid wordt gewekt, staat de geest optimaal open om te leren. Filosoferen over kunst helpt om thema's uit het dagelijkse leven op een nieuwe manier te benaderen door ze letterlijk in een andere context te plaatsen.

Judith Lengkeek, verbonden aan CODA als museumdocent, biedt op aanvraag een filosofisch arrangement aan. Tijdens het arrangement wordt bij een kleine selectie kunstwerken een filosofische dialoog op gang gebracht. Met gedachte-experimenten en spontane associaties komen thema’s in een heel nieuwe context te staan. Door het gesprek leer je je teamgenoten en jezelf beter kennen. Filosoferen over kunst is voor iedereen geschikt en wordt regelmatig ingezet door bedrijven in ontwikkeltrajecten.

Kosten:                       € 12,50 p.p excl. entree museum, Incl. een
                                    kop koffie of thee in het CODA Café.
Aantal deelnemers:    minimaal 6    
Aanmelding:               info@vertevertelling.nl of 06-17855610

Met een achtergrond als docent levensbeschouwing en filosofie heeft Judith Lengkeek ruime ervaring in het begeleiden van groepen. Vanuit haar bedrijf Verte Vertelling (www.vertevertelling.nl) werkt zij voortdurend met verhalen, beeldtaal en metaforen om nieuwe verbanden te leggen en zo innovatie en vernieuwing te stimuleren.

Diner Arrangement

Dineren in een exclusieve museumambiance, een onvergetelijke ervaring

Dineren in een unieke omgeving, ontworpen door een van Nederlands toparchitecten: Herman Hertzberger. Een ontvangst of diner in ons museum is een bijzondere gebeurtenis. Het in alle rust kunnen bekijken van de tentoonstellingen, in het exclusieve gezelschap van de eigen gasten, is een onvergetelijke ervaring.

Culinaire beleving
De zaal wordt voor deze gelegenheid speciaal ingericht en aangekleed, de verlichting aangepast. In samenwerking met het gerenommeerde Bilderberg Hotel De Keizerskroon bieden wij een 5-gangendiner met passend wijnarrangement en een koffieservies met bonbons als afsluiting.

Maatwerk
Wij kunnen het geheel aanpassen naar uw eigen wensen en ideeën. Aanvulling met bijvoorbeeld livemuziek naar eigen voorkeur of een training zoals bijvoorbeeld een Kunstatelier behoort tot de mogelijkheden. Neem voor het bespreken van de mogelijkheden contact op met Jolanda Dijkgraaf: 055-5268400 of  evenementen@coda-apeldoorn.nl

Delen via:
Zoek in collecties