CODA VR Lab

Op safari door de prehistorische natuur, een stadswandeling door de vooroorlogse binnenstad of op ontdekking door reeds verdwenen gebouwen. Virtual Reality laat de gebruiker andere tijden en plaatsen op levensechte wijze ontdekken.

CODA opende op maandag 27 februari als eerste bibliotheek in Nederland een Virtual Reality Lab. CODA is de plek waar je kennis maakt met nieuwe technieken.

Wat is Virtual Reality?

Virtual Reality (VR) is een door een computer gesimuleerde omgeving waar gebruikers worden ondergedompeld in een levensechte ervaring. De VR-bril sluit de gebruiker af van zijn werkelijke omgeving en de zintuigen zicht en gehoor worden geprikkeld.

Kerstvakantie in CODA Junior

In de kerstvakantie is er genoeg te doen in CODA Junior, zowel voor de (aller)kleinsten als voor volwassenen. Bekijk het programma tijdens de kerstvakantie in CODA Junior.

CODA VR Lab

Verken CODA VR Lab

VR Verkenningsmiddag

Woensdag van 15.00 uur tot 17.00 uur

Iedere woensdagmiddag kan iedereen vanaf 8 jaar kennismaken Virtual Reality in CODA VR Lab. Afhankelijk van de drukte wordt afgesproken hoe lang je de speciale brillen kunt proberen. De toegang is gratis.

Gametijd reserveren

Elke zondag van 13.00 tot 16.00 uur

In CODA VR Lab kun je op zondag gratis gamen – het enige dat je hiervoor moet doen, is een tijd reserveren. Je kunt maximaal 30 minuten per middag gamen op een van de aangegeven tijden. Tot dan!

Gamesheet CODA VR Lab

Wil je weten welke games je kunt spelen in CODA VR Lab? Download dan onze gamesheet.

CODA VR Lab
Delen via:
Zoek in collecties