KunstenaarVoorEenDag

Kinderateliers bij CODA 

Vind jij het leuk om creatief bezig te zijn? Kom dan naar CODA. Wij organiseren in de schoolvakanties en bij tentoonstellingen uitdagende en leerzame Kinderateliers waarbij kinderen worden omgetoverd tot echte kunstenaars. In elk Kinderatelier staat een ander kunstberoep centraal. Zo leer je misschien wel hoe je je eigen prentenboek kunt maken, of je eigen fantasiehuis kunt ontwerpen. We doen een inspiratierondje door het museum en gaan vervolgens aan de slag met ons eigen kunstwerk. Ken je nog meer kunstzinnige kinderen? Neem ze mee!

Kinderateliers zijn er op woensdagen in de schoolvakanties. Van tevoren aanmelden via kunstenaarvooreendag@gmail.com is noodzakelijk. Hieronder een overzicht van de activiteiten en data.

Project Catwalk

Project Catwalk

Woensdag 25 februari, 14.00 – 15.30 uur
Leeftijd:  6-12 jaar
Kosten: €5,-
Aanmelden via: kunstenaarvooreendag@gmail.com

Een jurk in de vorm van een dekbed met een kussen in je nek? Schoenen in de vorm van een glijbaan? Het bestaat echt! Kleding die niet zo handig is om te dragen, maar wel heel bijzonder is. Wil jij wel eens in de huid van een modeontwerper kruipen? Neem dan een oud T-shirt van je vader of moeder mee en maak tijdens dit Kinderatelier je eigen modekunstwerk.

KunstenaarVoorEenDag

'KunstenaarVoorEenDag' organiseert de Kinderateliers (en de Kinderfeestjes!) bij CODA. Dit initiatief, georganiseerd door Nina Smit en Marnel Oppelaar, laat kinderen ervaren hoe het is om een echte kunstenaar te zijn. Nina en Marnel zijn twee jonge en veelbelovende kunstenaars uit Apeldoorn. Ben je benieuwd naar de illustraties van Nina, de films waaraan Marnel heeft meegewerkt? Neem dan eens een kijkje op nina-smit.nl en bekijk de films Marijn en Mama.

Informatie

Voor vragen over de KunstenaarVoorEenDag Kinderateliers kunt u een email sturen naar kunstenaarvooreendag@gmail.com.
 
We zien je graag bij CODA!

Zoek in collecties