KunstenaarVoorEenDag

Kinderateliers bij CODA in de schoolvakanties  

Vind jij het leuk om creatief bezig te zijn? Kom dan in de schoolvakanties naar CODA. Wij organiseren uitdagende en leerzame Kinderateliers waarbij kinderen worden omgetoverd tot echte kunstenaars. In elk Kinderatelier staat een ander kunstberoep centraal. Zo leer je misschien wel hoe je je eigen prentenboek kunt maken, of je eigen fantasiehuis kunt ontwerpen. We doen een inspiratierondje door het museum en gaan vervolgens aan de slag met ons eigen kunstwerk. Ken je nog meer kunstzinnige kinderen? Neem ze mee!

Kinderateliers zijn er op woensdagen in de schoolvakanties. Van tevoren aanmelden via kunstenaarvooreendag@hotmail.com is noodzakelijk. Hieronder een overzicht van de activiteiten en data.

KunstenaarVoorEenDag

'KunstenaarVoorEenDag' organiseert de Kinderateliers (en de Kinderfeestjes!) bij CODA. Dit initiatief, georganiseerd door Nina Smit, Marnel Oppelaar en Wytske Averink, laat kinderen ervaren hoe het is om een echte kunstenaar te zijn. Nina, Marnel en Wytske zijn drie jonge en veelbelovende kunstenaars uit Apeldoorn. Ben je benieuwd naar de illustraties van Nina, de films waaraan Marnel heeft meegewerkt of de kunstwerken van Wytske? Neem dan eens een kijkje op nina-smit.nl, bekijk de films Marijn en Mama en bezoek wytskeaverink.com.

Informatie

Voor vragen over de KunstenaarVoorEenDag Kinderateliers kunt u een email sturen naar kunstenaarvooreendag@hotmail.com.
 
We zien je graag bij CODA!

Zoek in collecties