KunstenaarVoorEenDag

Kinderateliers bij CODA 

Vind jij het leuk om creatief bezig te zijn? Kom dan naar CODA. Wij organiseren in de schoolvakanties en bij tentoonstellingen uitdagende en leerzame Kinderateliers waarbij kinderen worden omgetoverd tot echte kunstenaars. In elk Kinderatelier staat een ander kunstberoep centraal. Zo leer je misschien wel hoe je je eigen prentenboek kunt maken, of je eigen fantasiehuis kunt ontwerpen. We doen een inspiratierondje door het museum en gaan vervolgens aan de slag met ons eigen kunstwerk. Ken je nog meer kunstzinnige kinderen? Neem ze mee!

Kinderateliers zijn er op woensdagen in de schoolvakanties. Van tevoren aanmelden via kunstenaarvooreendag@gmail.com is noodzakelijk. Hieronder een overzicht van de activiteiten en data.

Kikker Kinderateliers

Omdat Kikker 25 jaar bestaat, is er in CODA Junior de tentoonstelling Kikker viert feest! te zien. Peuters en kleuters kunnen cadeautjes hengelen uit een vijver, zich verkleden als Kikker, een tafel met cadeautjes versieren en deze tafel laten zingen. Ook kun je KikkerKunst maken tijdens de KikkerKinderateliers!

Je maakt met potlood, wasco en stift een portret van Kikker, Eend, Rat, Haas of Varkentje. Dit portret mag natuurlijk mee naar huis om aan de muur te hangen! 

Kikker

Leeftijd:  4 t/m 6 jaar
Kosten: €3,50,- per Kikkerkunstenaar
Data: 22 november, 7 december, 21 december
Tijd: 14.00u-15.00u
Locatie: CODA Junior
Begeleiding: Marnel Oppelaar van KunstenaarVoorEenDag
Aanmelden: via kunstenaarvooreendag@gmail.com

Kom je ook?

KunstenaarVoorEenDag

'KunstenaarVoorEenDag' organiseert de Kinderateliers (en de Kinderfeestjes!) bij CODA. Dit initiatief, georganiseerd door Nina Smit en Marnel Oppelaar, laat kinderen ervaren hoe het is om een echte kunstenaar te zijn. Nina en Marnel zijn twee jonge en veelbelovende kunstenaars uit Apeldoorn. Ben je benieuwd naar de illustraties van Nina, de films waaraan Marnel heeft meegewerkt? Neem dan eens een kijkje op nina-smit.nl en bekijk de films Marijn en Mama.

Informatie

Voor vragen over de KunstenaarVoorEenDag Kinderateliers kunt u een email sturen naar kunstenaarvooreendag@gmail.com.
 
We zien je graag bij CODA!

Zoek in collecties