Boekstart Inloop in CODA Bibliotheek

Lezen met baby’s en peuters:  je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen!

Boekstart Inloop

Samen met je baby of peuter plaatjes bekijken en verhaaltjes vertellen, is niet alleen goed voor de taalontwikkeling maar verhoogt ook de concentratie en versterkt de band tussen ouder en kind. Tevens is uit onderzoek gebleken dat kinderen al vanaf 6 maanden woordjes herkennen - nóg een reden om voor te lezen dus.

Maar hoe lees je eigenlijk het beste voor en welke boekjes passen het beste bij jou en je kind? Ontdek hoe leuk voorlezen kan zijn tijdens Boekstart Inloop. Iedere vrijdag (CODA Junior) en dinsdag (CODA De Maten) van 10.30 tot 11.00 uur organiseert CODA Bibliotheek deze gratis voorleesactiviteit. Er wordt deze ochtenden aandacht besteed aan het lezen met en voor kinderen tot en met 3 jaar.

Hoe ziet het programma eruit?

BoekStart Inloop begint met voorlezen uit een van de prachtige kinderboeken uit de CODA collectie. Vervolgens wordt onder het genot van een kopje koffie of thee en limonade gepraat over voorlezen thuis en beantwoorden wij al uw vragen. U doet op deze manier nieuwe voorleesideeën op en kunt uw eigen ervaringen delen met anderen. 

Boekstart Inloop 25 september
Boekstart Inloop 25 september
Boekstart: lezend kind

Tijd en plaats

Iedere vrijdag van 10.30 tot 11.00 uur in CODA Junior (in CODA Centrale Bibliotheek), Vosselmanstraat 299 in Apeldoorn.
Iedere dinsdag van 10.30 tot 11.00 uur in CODA De Maten, Violierenplein 102 in Apeldoorn.

Overzicht van alle data en tijden

Delen via:
Zoek in collecties