CODA Apeldoorn CODA Junior

Dagje uit met uw kinderen? Ontdek en beleef CODA Junior

Wilt u een dagje uit met uw kinderen? Beleef en ontdek CODA Junior. Het is een fantastische plek waar kinderen de wereld kunnen ontdekken. Ze beleven er de mooiste avonturen, kunnen heerlijk wegdromen, een spannend spel op de allernieuwste Xbox One spelen of gewoon een mooi boek lezen. Duik in een echte boekenkast en land in de verrassende wereld van CODA Junior!

Ouders hoeven ook niet stil te zitten in CODA. Bekijk een overzicht van onze actuele tentoonstellingen en bekijk welke activiteiten er elke week plaatsvinden in CODA.

Doe mee met fantastische workshops in CODA Junior

In CODA FabLab doe je mee met te gekke workshops. Maak je eigen toetsenbord van fruit of leer programmeren. Bovendien zijn er regelmatig thematische workshops die aansluiten bij actuele tentoonstellingen. Bekijk de workshops van CODA FabLab.

Kindermuseum Apeldoorn

Kindertentoonstellingen in en rondom CODA Junior

Rondom actuele tentoonstellingen in CODA Museum worden superleuke kindertentoonstellingen georganiseerd in CODA Junior en het kinderatelier. Naast kijken naar al het moois mogen kinderen zelf meedenken en werken aan de tentoonstellingen. Ze doen inspiratie op in CODA Museum en kunnen vervolgens zelf aan de slag! Bekijk de actuele kindertentoonstellingen.

CODA Gamezone

CODA Gamezone

In de Gamezone in CODA Junior kun je spelen op de nieuwe generatie spelcomputers; Playstation 4, Wii U en 4 high end pc's. Heel bijzonder is dat er ook twee Xbox One's staan. Dit zorgt voor een unieke ervaring want de Xbox One is nog niet te koop in Nederland. Maak kennis met het nieuwe gamen en geniet van het beste en nieuwste op gamegebied. Lees meer over de Gamezone

Rustige studieruimtes voor scholieren en studenten

In CODA Junior zijn veertien 1-persoonsruimtes beschikbaar voor scholieren en studenten. De studieruimtes zijn geluidsarm, dus je kunt in de ruimtes rustig studeren of aan je verslag werken. Zorg dat je er op tijd bij bent, want de ruimtes kun je niet reserveren. Veel succes met studeren!

Studieruimte
Studieruimte
Studieruimte

Sfeerimpressie van CODA Junior

Hoe leuk is CODA Junior? Bekijk de sfeerfoto's en video-impressie van de opening in februari 2014. Meer foto’s zien? Kijk op ons Pinterest-bord.

CODA Junior - Renée Krijgsman Fotografie
CODA Junior - Renée Krijgsman Fotografie
CODA Junior - Renée Krijgsman Fotografie
CODA Junior - Renée Krijgsman Fotografie
CODA Junior - Renée Krijgsman Fotografie
CODA Junior - Renée Krijgsman Fotografie
Delen via:
Zoek in collecties