CODA ApeldoornBibliotheek Voordeel met je biebpas

Voordeel met je biebpas

Op vertoon van uw CODA pas kunt u voordelig een dag of avondje uit! Niet alleen in Apeldoorn, maar door heel Nederland! Bezoek bijvoorbeeld een van de prachtige kastelen in Gelderland of ga met korting naar de film. Bekijk de kortingsacties die nu in Apeldoorn van kracht zijn. Of ga voor alle kortingsacties naar www.voordeelmetjebiebpas.nl.

Met 25% korting naar Gelderse kastelen

Met 25% korting naar Gelderse kastelen

Gelderland staat bekend om zijn prachtige kastelen en landhuizen. Op zeven kastelen in Gelderland krijg je nu maar liefst 25% korting op de toegangsprijs. Je bent daar van harte welkom om kennis te maken met het leven, de architectuur en kunst van vroeger tijden. Op enkele van de kastelen word je rondgeleid door een gids die je kan vertellen over alle interessante en vaak onverwachte wetenswaardigheden. Bekijk de aanbieding op voordeelmetjebiebpas.nl.

Gigant

Korting op een filmkaartje bij Podium & Filmtheater Gigant

Biebpashouders krijgen één euro korting en betalen maar €8,00 voor een filmkaartje van Podium & Filmtheater Gigant. Met deze korting kunt u optimaal genieten van de beste films! Bekijk de programmering van Gigant.

Delen via:
Zoek in collecties