CODA ApeldoornBibliotheek Voordeel met je biebpas

Ledenacties

Op vertoon van uw CODA pas kunt u voordelig een dag of avondje uit! Zowel in Gelderland als in Brabant. Bijvoorbeeld met korting naar het Dolfinarium in Harderwijk. Of een creatieve cursus of dagje dierentuin? Voor ieder wat wils.

Kijk voor alle voordeelacties in Gelderland en Brabant op www.voordeelmetjebiebpas.nl en profiteer van uw ledenvoordeel.

10% korting in CODA Winkel

10% korting in CODA Winkel

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau, of een mooi sieraad? Kom dan eens naar CODA Winkel en ontvang 10% korting op al je aankopen (m.u.v. boeken)!

JT Bioscoop

Korting op bioscoopkaartje bij JT Apeldoorn

Op vertoon van je bibliotheekpas krijg je € 1,50 korting op één filmkaartje bij JT in Apeldoorn. Bekijk de actuele filmprogrammering bij JT Apeldoorn.

Gigant

Korting op een filmkaartje bij Podium & Filmtheater Gigant

Biebpashouders krijgen één euro korting en betalen maar €8,00 voor een filmkaartje van Podium & Filmtheater Gigant. Met deze korting kunt u optimaal genieten van de beste films! Bekijk de programmering van Gigant.

Matthäus Passion Apeldoorn

Beleef de Matthäus Passion met 50% korting

Wil je Bachs Matthaus Passion echt beleven en ervaren wat een 'live' uitvoering met een mens kan doen? Kom dan luisteren naar Matthaus Passion onder leiding van dirigent Pieter Jan Leusink in de Grote Kerk in Apeldoorn. Op vertoon van je bibliotheekpas krijg je maar liefst 50% korting!

Delen via:
Zoek in collecties