CODA ApeldoornBibliotheek Voordeel met je biebpas

Ledenacties

Op vertoon van uw CODA pas kunt u voordelig een dag of avondje uit! Zowel in Gelderland als in Brabant. Bijvoorbeeld met korting naar het Dolfinarium in Harderwijk. Of een creatieve cursus of dagje dierentuin? Voor ieder wat wils.

Kijk voor alle voordeelacties in Gelderland en Brabant op www.voordeelmetjebiebpas.nl en profiteer van uw ledenvoordeel.

Twee CODA Museum toegangskaarten voor de prijs van één

Twee CODA Museum toegangskaarten voor de prijs van één

Samen genieten, bewonderen en verwonderen bij CODA Museum. Met je biebpas krijg je twee toegangskaarten voor de prijs van één! Met een CODA-pas kun je natuurlijk al gratis naar het museum. Daarom krijg je met een CODA-pas het tweede kaartje voor € 5,-.

10% korting in CODA Winkel

10% korting in CODA Winkel

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau, of een mooi sieraad? Kom dan eens naar CODA Winkel en ontvang 10% korting op al je aankopen (m.u.v. boeken)!

JT Bioscoop

Korting op bioscoopkaartje bij JT Apeldoorn

Op vertoon van je biebpas krijg je € 1,50 korting op één filmkaartje bij JT in Apeldoorn. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december.

2e kaartje seniorenvoorstelling halve prijs bij JT Bioscoop

Bezoekers van de seniorenvoorstellingen bij JT Bioscoop in Apeldoorn krijgen op vertoon van hun CODA pas het tweede kaartje voor de halve prijs. Bovendien ontvangt u een consumptiebon voor een kopje koffie of thee in CODA Café. Deze aanbieding is geldig tot en met 31 december 2015.

Gigant

Korting op een filmkaartje bij Podium & Filmtheater Gigant

Biebpashouders krijgen één euro korting en betalen maar €8,00 voor een filmkaartje van Podium & Filmtheater Gigant. Met deze korting kun je optimaal genieten van de beste films! Deze aanbieding is het hele jaar geldig.

Delen via:
Zoek in collecties