Muziek lenen en beluisteren met uw bibliotheekabonnement

CODA Bibliotheek biedt u verschillende mogelijkheden om te genieten van muziek. U kunt muziek cd's, lp's en dvd's lenen uit de zeer uitgebreide collectie van de Centrale Discotheek Rotterdam. Met Muziekwebluister biedt CODA Centrale Bibliotheek de mogelijkheid om 4,5 miljoen nummers in de bibliotheek (geen thuisgebruik) te beluisteren. En tenslotte heeft CODA Centrale Bibliotheek voor zowel amateurs als beroepsmusici een collectie bladmuziek van maar liefst 7000 banden.

Muziekweb

CD’s lenen via de Centrale Discotheek Rotterdam

Leden van CODA Bibliotheek kunnen natuurlijk nog steeds lenen bij de Centrale Discotheek Rotterdam (CDR). Via de catalogus van de Centrale Discotheek Rotterdam kunt u lenen uit een collectie van meer dan 300.000 cd’s, zo'n 10.000 muziekdvd’s en 300.000 lp’s.
Zodra uw aanvraag klaarstaat in de reserveringenkast van CODA Centrale Bibliotheek, ontvangt u een e-mail. Aanvragen via MuziekWeb kost € 3,50 voor een enkele cd (1 schijf) en € 4,75 voor een titel van 2 of meer cd's (schijven). De leentermijn is 2 weken. Voor een muziekdvd betaalt u € 5,- (leentermijn 1 week).
www.muziekweb.nl

Gratis muziek luisteren in de bibliotheek via Muziekwebluister

Met Muziekwebluister biedt CODA Centrale Bibliotheek de mogelijkheid om 6 miljoen nummers in de bibliotheek (geen thuisgebruik) te beluisteren. Muziekwebluister is de streaming muziekdienst van de Centrale Discotheek Rotterdam (CDR). De hele cd-collectie van de CDR, meer dan 6 miljoen nummers zijn via deze dienst te beluisteren! Daarnaast biedt Muziekwebluister een schat aan informatie over albums, artiesten en diverse genres. Ook zijn de nieuwste releases te vinden en nieuwe muziekstijlen te ontdekken. Verder bevat de dienst een muziekadviessysteem en kunnen persoonlijke afspeellijsten gemaakt worden. Ga naar muziekwebluister.

Bladmuziek

Werk van componisten van klassieke muziek, boeken met popsongs, bladmuziek van musicalliedjes, kinderliedjes, jazzmuziek en folksongs: CODA Centrale Bibliotheek heeft voor zowel amateurs als beroepsmusici een collectie bladmuziek van maar liefst 7000 banden. De collectie bladmuziek van CODA is te vinden op de eerste verdieping van CODA Centrale Bibliotheek.

Delen via:
Zoek in collecties