Reserveren bij andere bibliotheken

Boeken die niet in de collectie van CODA Bibliotheek of andere Gelderse bibliotheken aanwezig zijn, kunnen aangevraagd worden bij andere bibliotheken in Nederland. U kunt uw aanvraag indienen bij de inlichtingenbalie van uw CODA Bibliotheek. Kosten: € 7,50 per boek

Gratis zoekaccount aanvragen

U kunt ook via het inlichtingenbureau een gratis IBL (InterBibliothecair Leenverkeer) zoekaccount aanvragen. Met dit account kunt u thuis in landelijke catalogi kijken.
Wilt u ook thuis aanvragen, dan moet u een IBL account met tegoed aanvragen. De kosten hiervan bedragen € 37,50, dat is 5 keer het geldende IBL tarief. Het systeem houdt bij wat u gebruikt en geeft aan wanneer u moet bijstorten. De boeken worden gestuurd naar uw eigen bibliotheek.

Gastlenen in Gelderland

Heeft u een geldige CODA Pas en wilt u niet alleen bij CODA maar ook in een andere bibliotheek in de provincie Gelderland lenen? Met uw CODA pas kunt u lenen in heel Gelderland. Wilt u in een bibliotheek buiten Gelderland lenen? Ga met uw pas en een legitimatiebewijs naar de ‘gastbibliotheek’ van uw keuze. Met een simpele aanpassing in de computer wordt uw CODA Pas gereedgemaakt voor het lenen in die bibliotheek.  Meer over Gastlenen.

Beeld & Geluid

Leden van CODA Bibliotheek kunnen ook bij de Centrale Discotheek Rotterdam cd's, lp's en muziek-dvd's lenen. U kunt kiezen uit meer dan 300.000 cd’s, zo'n 10.000 muziek-dvd’s en 300.000 lp’s. Ga naar MuziekWeb en log in met uw lenernummer en pincode om gebruik te maken van alle mogelijkheden.
Zodra uw aanvraag klaarstaat in de reserveringenkast van CODA Centrale Bibliotheek, ontvangt u een e-mail. Aanvragen via MuziekWeb kost € 3,50 voor 1 cd en € 4,75 voor 2 of meer cd’s (leentermijn 2 weken). Voor een muziekdvd betaalt u € 5,- (leentermijn 1 week).

Delen via:
Zoek in collecties