Gratis Gastlenen

Met Gastlenen kunnen Gelderse bibliotheekleden in alle Openbare Bibliotheken in Gelderland materialen lenen  en inleveren. Daarnaast kunt u ook materialen lenen in bibliotheken buiten Gelderland door daar een gastbibliotheekpas aan te vragen

Hoe werkt het?

Lenen bij Gelderse bibliotheken

Met uw CODA-pas kunt u zonder daar iets voor te hoeven doen gewoon bibliotheekmaterialen lenen in Gelderse bibliotheken. Bovendien kunt u materiaal dat u bijvoorbeeld in Arnhem leent, gewoon terugbrengen bij CODA. Wilt u boeken lenen bij bibliotheek Gelderland-Zuid, Liemers of Groesbeek? Ga dan daar even naar de balie met uw pas en legitimatiebewijs. Met een kleine aanpassing op uw pas kunt u ook bij deze bibliotheken materialen lenen en materialen terugbrengen bij CODA. Vraag naar de uitleenvoorwaarden en regels van deze bibliotheek, want die gelden ook voor u.

Lenen in bibliotheken buiten Gelderland

Wilt u materialen lenen in een bibliotheek buiten Gelderland? Ga dan met uw pas en legitimatiebewijs naar de bibliotheek waar u materialen wilt lenen. Er wordt dan een gastbibliotheekpas voor u aangemaakt. Wilt u met uw bibliotheekpas bij CODA lenen? Dit gaat volgens de voorwaarden van het Klein abonnement Dat betekent dat u bij CODA maximaal 10 boeken en 10 overige materialen per keer mag lenen. Voor sprinters betaalt u € 1,- per uitlening. Materialen die u in CODA leent of bij een bibliotheek buiten Gelderland kunt u ook alleen daar inleveren.

Delen via:
Zoek in collecties