Kunst in dok Zuid

De exposities zijn tijdens reguliere openingstijden gratis te bekijken.
U vindt dok Zuid aan de 1e Wormenseweg 460 in Apeldoorn.

t/m 01.11.2017 | 1e Wormenseweg 460, Apeldoorn | reguliere openingstijden | gratis toegang

In dok Zuid exposeren op dit moment Helen Vonhof (sieraden en 3D objecten), Iris Burghout (sieraden) en Amateur Fotografen Vereniging (fotografie). Hun werk is nog tot en met 1 november tijdens reguliere openingstijden gratis te zien; u vindt dok Zuid aan de 1e Wormensweg 460 in Apeldoorn.

Helen Vonhof: sieraden en 3D objecten

Helen Vonhof heeft een baan in de zorg en ontwerpt daarnaast sieraden en 3D objecten. In haar verrassende creaties worden vintage-elementen en natuurlijke voorwerpen als basis gebruikt. Zelf zegt ze hierover: “Het verbaast me elke keer weer wat mensen allemaal weggooien. Ik hou van oude objecten die getekend zijn door de tijd. In mijn creaties geef ik ze een nieuw leven waardoor mensen er weer op een andere manier naar kijken”. Helen is ook te volgen via Instagram: helenshappyatelier.

Iris Burghout: sieraden

Iris Burghout maakt veelal grote tekeningen en objecten, maar speciaal voor deze expositie heeft zij kleinere objecten en sieraden van emaille gemaakt. De organische vormen en sprekende kleuren van deze hangers en broches laten de rijkdom in de natuur zien. Hiervoor zaagt ze de basis van koper met de hand en daarover wordt glas gesmolten in een oven. Meer over haar werk is te vinden op www.irisburghout.nl of via Facebook of Instagram: Iris Burghout.

Amateur Fotografen Vereniging ‘De Veluwe’

Amateur Fotografen Vereniging De Veluwe (kort, AFV) bestaat uit zo’n vijftig amateurfotografen uit Apeldoorn en omgeving. Ze komen iedere twee weken bij elkaar in dok Zuid waar ze, al dan niet onder leiding van een professioneel fotograaf, met fotografie bezig zijn. Ieder lid heeft zijn of haar eigen inbreng en niveau, maar iedereen is bereid om anderen te helpen. Ook niet leden zijn tijdens deze avonden van harte welkom. In hun jaarlijkse expositie staat dit keer het thema ‘De Vier B’s’ centraal: van Binnen naar Buiten, van Buiten naar Binnen, van Boven naar Beneden en van Beneden naar Boven. Afgelopen jaar is hard aan dit complexe thema gewerkt.

Adres en routebeschrijving                   Openingstijden                Tarieven

 

 

Delen via:
Zoek in collecties