Voordelen e-books

10.000 e-books te leen!

Bent u al lid van CODA? Dan kunt u gratis e-books lenen. U heeft de keuze uit duizenden e-books, zoals thrillers, romans, maar ook non-fictie. Er zijn e-books te leen voor vrijwel alle apparaten (mobiel, tablet, computer en e-reader). Voor het lenen van de e-books gaat u naar www.bibliotheek.nl/ebooks.

Voordelen van e-books lenen bij de Bibliotheek

  • Op elk tijdstip boeken lenen en lezen
  • Keuze uit meer dan 10.000 boeken
  • U kunt e-books oneindig verlengen (na het verstrijken van de leentermijn download u het e-book opnieuw)
  • iedere maand nieuwe boeken
  • Voor e-reader, tablet, smartphone, pc en tablet

Hoe leen je e-books bij de Bibliotheek?

Hoe werkt het precies? Op welke apparaten kunt u de e-books lezen? Hoe meldt u zich aan? Lees hoe u e-books kunt lenen bij de bibliotheek:

Komt u ergens niet uit? Bekijk de veelgestelde vragen

Heeft u inlogproblemen, wilt u weten of u e-books kunt lezen in het buitenland? Bekijk alle veelgestelde vragen over het lenen en lezen van e-books bij de bibliotheek.

E-book spreekuur in de bibliotheek

Heeft u problemen met uw e-reader? Of lukt het steeds maar niet om e-books te lezen op uw iPad en heeft u alle veelgestelde vragen van de Bibliotheek al doorgelopen? Maak dan een afspraak voor het e-book spreekuur in CODA Centrale Bibliotheek. Het spreekuur heeft plaats op woensdag en vrijdag van 11.00 tot 12.00 uur.

E-reader uitproberen

Maak kennis met de e-reader in CODA Bibliotheek!

Wat kan een e-reader eigenlijk en hoe werkt het apparaat? Is een e-reader echt zo handig en gebruiksvriendelijk als gezegd wordt? Zou ik er zelf een willen aanschaffen? Het zijn allemaal vragen die de medewerkers van CODA Bibliotheek regelmatig horen. CODA Bibliotheek biedt daarom de mogelijkheid kennis te maken met de e-reader. CODA leden kunnen de e-reader gratis vier weken lenen en uitproberen. Op de CODA e-readers staan al enkele e-books, variërend van actuele titels tot klassieke werken. U kunt er natuurlijk zelf ook e-books op zetten die u via bibliotheek.nl/ebooks geleend heeft. De e-readers zijn in alle vestigingen te leen.

E-readers kunnen gereserveerd worden via de online CODA Bibliotheekcatalogus

Tip: Er is veel belangstelling voor E-readers en het kan dus zijn dat er veel reserveringen voor u zijn. In alle CODA Bibliotheken is een inkijkexemplaar te gebruiken. Vraag ernaar bij de receptie.

Delen via:
Zoek in collecties