VakantieBieb

Zomerlezen met handige VakantieBieb-app

Vakantiebieb

gratis te downloaden voor leden én niet-leden

De Bibliotheek geeft dit jaar een cadeautje weg dat lezen stimuleert: de VakantieBieb-app. Speciaal voor basisscholen gaat deze digitale boekenkast dit jaar al in juni open. Vanaf juli zijn er voor volwassenen maar liefst 30 titels te downloaden. In de VakantieBieb-app staan boeken voor het hele gezin: van romans en thrillers tot kinderboeken. Een ideale manier om bagageruimte te besparen op vakantie! De VakantieBieb-app is voor kunderen is vanaf juni gratis beschikbaar en te downloaden via Google Play en in de App Store. Voor volwassenen is de app vanaf juli beschikbaar.

Lezen in de zomer is niet alleen leuk en ontspannen, maar voor kinderen ook belangrijk: zij kunnen na een hele zomer lang níet lezen maar liefst één tot twee AVI-niveaus terugvallen in hun leesontwikkeling. Met de VakantieBieb-app kunnen ze zelf hun favoriete boek downloaden. In deze digitale boekenkast staan ook nu weer grappige, avontuurlijke en spannende boeken.

De app is gratis te downloaden op een tablet of smartphone. De boeken van je keuze komen in je eigen boekenkast te staan. Na het downloaden is voor het lezen van de e-books geen internet-verbinding meer nodig. Ideaal dus voor de vakantie.

Delen via:
Zoek in collecties