Apeldoorn in beeld

Proef de sfeer van Apeldoorn uit voorbije tijden. CODA bewaart voor Apeldoorn duizenden foto’s, affiches, tekeningen, kaarten en plattegronden. Het merendeel van de afbeeldingen toont Apeldoorn, de stad, straten en gebouwen. Maar er zijn ook honderden afbeeldingen van gebeurtenissen en personen.

              Zoek in de beeldcollectie


U kunt de collectie beeldmateriaal digitaal bekijken via de beeldbank. Hier kunt u zoeken naar afbeeldingen van uw eigen omgeving, sportclub en familie maar ook naar foto’s en affiches gemaakt bij belangrijke gebeurtenissen. Mocht u deze stukken in willen zien, dan brengt u een bezoek aan CODA Kenniscentrum.

Heeft u een bijzondere afbeelding gevonden dan kunt u deze bestellen als foto of als digitaal bestand. Laat de foto bijvoorbeeld afdrukken op groot formaat voor aan de muur. Een afbeelding uit de beeldbank is ook ideaal om te gebruiken als illustratie in een werkstuk of voor een stamboom. Houd bij gebruik van de foto’s op internet of in een publicatie wel rekening met eventuele auteursrechten. De bestelling wordt na betaling binnen enkele dagen afgehandeld.

Breng ook eens een bezoek aan de websites van Collectie Gelderland, ANP en Het Geheugen van Nederland.

Delen via:
Zoek in collecties