Vrijetijds- en Cursusmarkt 2015

Dit jaar vindt de Vrijetijds- en Cursusmarkt op zaterdag 29 augustus 2015 van 10.00 tot 16.00 uur in alle publieke ruimten van CODA Centrale Bibliotheek. Deze jaarlijkse markt is een onderdeel van het Cultuurkwartier Open, waarmee de start van het culturele seizoen in Apeldoorn ingeluid wordt.

Bezoekers kunnen op deze dag tussen 10.00 en 16.00 uur een kijkje nemen bij aanbieders van opleidingen, cursussen, workshops en andere activiteiten. Deze markt is dé kans om u te oriënteren op het aanbod of u in te schrijven op een van de cursussen voor jong en oud, sportief en creatief, beginners en gevorderden.

Kraam huren?

CODA streeft er naar een zo breed mogelijk aanbod te presenteren. Verzorgt u een opleiding of geeft u een bijzondere cursus? Dan bieden zowel de cursusmarkt als onze speciale advertentiepagina’s u de gelegenheid deze onder de aandacht te brengen van een groot publiek. Jaarlijks bezoeken ruim 4000 bezoekers de gezellige Vrijetijds- en Cursusmarkt. Een uitgelezen mogelijkheid om uw cursus of activiteit te presenteren! Wilt u een marktkraam huren? Meldt u digitaal aan via onderstaand formulier Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de projectleiders:

Mail: l.vangils@coda-apeldoorn.nl Tel: 055-5268534
Mail: a.vanderhorst@coda-apeldoorn.nl Tel: 055-5268512

Aanmelding Vrijetijds- en Cursusmarkt

Vrijetijds- en cursusmarkt

Aanmelding Vrijetijds- en Cursusmarkt
Zaterdag 29 augustus 2015
Deze omschrijving wordt letterlijk overgenomen in de flyer en op de CODA website

Ik reserveer een marktkraam

-

Deelnamevoorwaarden*
Kraam Bridgeclub Apeldoorn
Marktkraam
EDIC Paviljoen - CODA Centrale Bibliotheek
Delen via:
Zoek in collecties