CODA ApeldoornActiviteiten Social Media Café

Social Media Café

Social Media Café

Voor iedereen die meer wil weten over de (on)mogelijkheden van Facebook en Twitter

Iedere eerste woensdag van de maand | 10.00-12.00 uur | CODA Centrale Bibliotheek

Heeft u vragen over Facebook of Twitter of loopt u weleens vast en weet u niet precies hoe u dat op kunt lossen? Wilt u graag weten hoe u uw privacy online zo goed mogelijk kunt beschermen? Kom dan naar het Social Media Café dat vanaf 7 oktober iedere eerste woensdag van de maand gehouden wordt in CODA Centrale Bibliotheek.

Het Social Media Café is een samenwerking tussen CODA, de Stichting Samenwerkende Bonden van Ouderen in Gelderland en samenwerkende ouderenbonden in Apeldoorn. Vrijwilligers van deze stichting zijn tijdens dit Café aanwezig om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Zij geven tips, bespreken de meest voorkomende hindernissen graag met u en kunnen u helpen uw account(s) zo goed mogelijk te beveiligen. Vergeet u eventueel niet uw eigen tablet of laptop mee te nemen?

Waar vindt u het Social Media Café?

Het Social Media Café wordt gehouden in de Einstein studieruimte in het souterrain van CODA Centrale Bibliotheek. U bent iedere eerste woensdag van de maand tussen 10.00 en 12.00 uur van harte welkom; deelname is gratis.

Zet de data van het Social Media Café alvast in uw agenda

Dit jaar staat er een Social Media Café gepland op woensdag 7 september, 5 oktober, 2 november en 7 december.

Delen via:
Zoek in collecties