SPMA - Muziekmiddagen in CODA

SPMA

17 juni 2017 | 14.00 - 15.00 uur | CODA Auditorium

In CODA Auditorium heeft zaterdag 17 juni alweer de laatste muzikale middag van dit seizoen plaats die gepresenteerd wordt door SPMA, de Samenwerkende Particuliere Muziekdocenten Apeldoorn. De middag staat deze keer onder andere in het teken van zang en muziekstukken op piano en viool. De middag begint om 14.00 uur in CODA Auditorium, de toegang is zoals altijd gratis.

Naast instrumentale en vocale docenten zijn ook dirigenten verbonden aan SPMA en deze keer treedt onder andere het ceremoniekoor Circle of Life op, onder leiding van Ineke van Jaarsveld. Daarnaast zijn er optredens van een aantal vioolleerlingen van Marieke de Vos, een fluittrio onder leiding van Barbara Merlijn en pianoleerlingen van Marleen Bulder en Karin Volmer. Ten slotte brengt een leerling van zangdocent Bernadeta Astari een aantal liederen ten gehore.

Over SPMA

SPMA

SPMA is een groeiende groep particuliere gediplomeerde muziekdocenten die instrumentale en vocale lessen aanbiedt. Op 14 april 2018 viert SPMA het 25-jarig jubileum met onder andere een lezing door professor Scherder. Meer informatie over SPMA en het laatste nieuws vindt u op www.spm-a.nl of op de facebookpagina www.facebook.com/spma.nl.

Delen via:
Zoek in collecties