SPMA - Muziekmiddag in CODA

 21 oktober 2017 | 14.00 - 15.00 uur | CODA Auditorium

Ook dit seizoen presenteren CODA en SPMA (Samenwerkende Particuliere Muziekdocenten Apeldoorn) weer vijf muzikale middagen in CODA Auditorium. De eerste middag staat gepland op zaterdag 21 oktober met daarin een optreden van het gelegenheidskoor Circle of Life en muziekstukken op piano en viool. De middag begint om 14.00 uur in CODA Auditorium, de toegang is zoals altijd gratis.

Naast instrumentale en vocale docenten zijn ook dirigenten verbonden aan SPMA en op 21 oktober treedt het koor Circle of Life op onder leiding van Ineke van Jaarsveld. Daarnaast zijn er die middag optredens van leerlingen van Marieke de Vos en Nico Lammersen (viool) en van Karin Volmer (piano).

Over SPMA

SPMA

SPMA is een groeiende groep particuliere gediplomeerde muziekdocenten die instrumentale en vocale lessen aanbiedt. Op 14 april 2018 viert SPMA het 25-jarig jubileum met onder andere een lezing door professor Scherder. Meer informatie over SPMA en het laatste nieuws vindt u op www.spm-a.nl of op de facebookpagina www.facebook.com/spma.nl.

Delen via:
Zoek in collecties