Adriaan van Dis opent literair seizoen in CODA

Adriaan van Dis in Apeldoorn

Dinsdag 19 september, aanvang 19.30 uur | CODA Auditorium | Kaartverkoop start 22 augustus

Met een interview en een signeersessie opent Adriaan van Dis het literaire seizoen in CODA. Van Dis werd bekend als journalist en presentator en is een van de meest gelezen schrijvers van ons land. Op 19 september komt hij naar CODA in Apeldoorn waar hij geïnterviewd wordt door Ivan Borghstijn. Kaarten voor deze avond zijn vanaf 22 augustus te koop bij CODA en Nawijn & Polak in Apeldoorn.

Borghstijn en Van Dis spreken in CODA Auditorium onder meer over zijn meest recente boek In het buitengebied. In deze roman vestigt een schrijver zich in een afgelegen vallei. Ver van de stad en zijn vrienden is de stilte tastbaar. Des te harder klinkt de tergende binnenstem die hem confronteert met zijn angsten en obsessies. Van Dis toont op lichte wijze hoe kwetsbaar eenzaamheid kan zijn en hoe obsessief het verlangen naar de dood. In het buitengebied is ook een prachtig tijdsbeeld van een veranderend Nederland, waarin de blik steeds verder naar binnen keert.

Programma

19.00 uur Inloop met thee of koffie
19.30 uur Ivan Borghstijn interviewt Adriaan van Dis
21.15 uur Boekverkoop en signeersessie

Kaartverkoop

Kaarten zijn vanaf 22 augustus te koop in CODA (Museum, Centrale Bibliotheek, dok Zuid en De Maten) en bij Nawijn en Polak. Een toegangskaart kost € 10,- voor CODA-leden of in combinatie met besteding bij Nawijn & Polak of € 12,50 voor niet-leden/losse verkoop. De toegang is inclusief koffie of thee vóór aanvang.

Delen via:
Zoek in collecties