CODA ApeldoornActiviteiten Lezing Michel Szulc-Krzyzanowski

Lezing Michel Szulc-Krzyzanowski

Dinsdag 23 mei, aanvang 19.30 uur | CODA Auditorium

Michel Szulc-Krzyzanowski maakt in de jaren zeventig naam als een van de grondleggers van zwart-wit sequentiefotografie (fotoreeksen). In CODA Auditorium vertelt hij over zijn werk en neemt u vervolgens mee door de tentoonstelling Sequenties waarin prachtige zwart-wit fotoreeksen uit de CODA Collectie te zien zijn. De entree tot deze lezing is op vertoon van uw CODA pas, Museumkaart, Vriendenpas of een toegangskaart tot CODA Museum gratis.

In de lezing vertelt hij over de ontstaansgeschiedenis van zijn werk en zijn beweegredenen om in 1985 te stoppen en om in 2016 weer te starten. Zijn lezing onderbouwt hij uiteraard met verschillende werken uit beide periodes. Na afloop is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen en om de tentoonstelling te bekijken.

Toegangskaarten en aanmelden

Op vertoon van uw CODA-pas, Museumkaart, Vriendenpas of uw toegangskaart tot CODA Museum is de toegang gratis. U dient zich voor deze lezing vóór vrijdag 19 mei aan te melden via aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl onder vermelding van ‘lezing Krzyzanowski’, uw naam en het aantal personen.

Michel Szulc-Krzyzanowski
Delen via:
Zoek in collecties