Ontdek de geschiedenis van Apeldoorn

Minerva Theater
Minerva Theater aan de Paslaan - gebouwd door Chris Wegerif in 1918

Maandag 17 april 2017 | 13.30 -16.00 uur | start: CODA Café | € 9,- per persoon

Het Historisch arrangement staat in het teken van de historie van Apeldoorn waarbij de familie Wegerif centraal staat. Na een bezoek aan de Wegerif-paviljoens in CODA Centrale Bibliotheek begint een bijzondere rondleiding door het centrum van Apeldoorn.

Tijdens de rondleiding staat u stil bij de architectonische sporen die de familie Wegerif Apeldoorn heeft nagelaten. Onder begeleiding van een gids van het Apeldoorns Gidsen Collectief ontdekt en ervaart u deze bijzondere geschiedenis van Apeldoorn.

Programma

  • 13.30 uur Start in CODA Café met een kopje koffie of thee
  • 14.00 uur Bezoek aan de Wegerif-paviljoens in CODA Centrale Bibliotheek met aansluitend een verrassende rondleiding langs prachtige Wegerif-panden, opgeluisterd door bijzondere verhalen
  • 15.30 uur Afsluiting in CODA Café met een hapje en een drankje
  • 16.00 uur Einde

Wandelend langs Wegerif heeft iedere derde zondag van de maand plaats, met uitzondering van de maanden juni, juli en augustus.

Aanmelden voor het Historisch arrangement

Aanmelden voor dit arrangement kan door vóór 17 maart een mail sturen naar aanmeldingen@coda-apeldoorn.nl onder vermelding van ‘Wandelend langs Wegerif’. Vergeet niet uw naam, telefoonnummer en het aantal deelnemers door te geven.

Andere data dit seizoen

Wandelend langs Wegerif staat dit jaar gepland op 17 april, 21 mei, 17 september, 15 oktober en 19 november.

Samenwerking

Dit arrangement is een initiatief van CODA en het Apeldoorns Gidsen Collectief. Een boeiende middag voor (oud) Apeldoorners, nieuwe inwoners van Apeldoorn of voor andere geïnteresseerden!

Delen via:
Zoek in collecties