CODA ApeldoornActiviteiten Erfgoed Apeldoorn

Erfgoed Apeldoorn

CODA is het eerste Nederlandse 'cultuurhuis' waar een museum, bibliotheek en archief onder één dak zijn samengebracht. Hier wordt de grootste Apeldoorn-collectie ter wereld bewaard en daarmee geeft CODA invulling aan een van haar kerntaken: Het verzamelen, bewaren en aanbieden van informatie op het gebied van Apeldoorns erfgoed. Naast het verzamelen van erfgoed organiseert CODA samen met erfgoedpartners regelmatig activiteiten in het kader van Erfgoed zoals Historisch Café, Atlas van Apeldoorn en de open monumentendagen. 

Erfgoedplatform Apeldoorn

Website Erfgoedplatform Apeldoorn

Het Erfgoedplatform Apeldoorn is een samenwerkingsverband van Apeldoornse historische verenigingen, stichtingen en instellingen.

Het Erfgoedplatform Apeldoorn heeft een eigen website met informatie over de organisaties, het laatste erfgoednieuws en de activiteiten die de organisaties los van elkaar maar ook gezamenlijk organiseren zoals de Open Monumentendagen en het Historisch Café. Deze en andere erfgoedactiviteiten inclusief de locaties, data en tijdstippen vindt u ook terug op www.geheugenvanapeldoorn.nl.

Delen via:
Zoek in collecties