CODA ApeldoornActiviteiten Cultuurkwartier Open

Cultuurkwartier Open

Cultureel festival 27 augustus 2017

12.00 tot 17.00 uur | Cultuurplein Apeldoorn

Cultuurkwartier Open is hét gratis culturele festival voor jong en oud. Een heerlijke dag met leuke activiteiten, fijne muziek en lekker eten en drinken. Vier de start van het culturele seizoen in en om het Cultuurkwartier.

Cultuurkwartier Open wordt georganiseerd door ACEC, CODA en GIGANT, markant in cultuur. Het belooft een heerlijke dag te worden vol leuke activiteiten, fijne muziek, lekker eten en drinken. Het ACEC opent op deze dag om 17.00 uur twee tentoonstellingen: Galerie Ebbers uit Kranenburg met een selectie van grafiek en schilderijen van onder andere Richard Schur en een overzicht van het werk van de jonge Apeldoornse fotograaf Sven Scholten. GIGANT, markant in cultuur viert de start van haar nieuwe seizoen met ‘Bloeiend’. Bekijk het volledig programma van Cultuurkwartier Open op www.cultuurkwartier-apeldoorn.nl.

CODA Museum gratis toegankelijk

Tijdens Cultuurkwartier Open is CODA Museum gratis toegankelijk. Bekijk de actuele tentoonstellingen in CODA Museum. Om 14.00 uur start er een rondleiding door de tentoonstellingen van CODA Museum.

Programma in CODA tijdens Cultuurkwartier Open

Ontdek wat er allemaal te doen is in CODA tijdens Cultuurkwartier Open. Bekijk het programma.

Cultuurkwartier Open
Delen via:
Zoek in collecties