CODA Cultuurbrunch

Zondag 5 oktober 2014 van 12.00 tot 14.00 uur

De Coda Cultuur Brunch op 5 oktober is weer goed gevuld met culturele onderwerpen. 

We besteden volop aandacht aan de kinderboekenweek in CODA, kunst in de kerk, een muur in de Gigant, kunst in het ACEC en alles wat u wilde weten over duurzaamheid, waarom en waartoe.

Natuurlijk onze maandelijkse onderwerpen over boeken met Loes Kroon en de maandelijkse column, dit keer van Guus Essers.

De hele uitzending kunnen we genieten van live muziek van de big band Multisound.

Multisound

Over de Cultuurbrunch

Elke eerste zondag van de maand
van 12.00 - 14.00 uur

De CODA Cultuurbrunch is inmiddels een begrip in Apeldoorn. De brunch vormt elke eerste zondag van de maand (m.u.v. de zomermaanden) het decor voor de live uitzending van Omroep Apeldoorn.

De CODA Cultuurbrunch biedt belangstellenden gratis de gelegenheid een kijkje te nemen bij de totstandkoming van een gevarieerde radio-uitzending van Omroep Apeldoorn. Elke maand komen Apeldoornse gasten aan het woord die, als uitvoerder of organisator, iets te maken hebben met culturele activiteiten en evenementen in de stad. Er is plaats voor gesprekken met kunstenaars, boekbesprekingen met volwassenen en kinderen, de cultuuragenda en muziek.

Het bijwonen van de uitzending in CODA Café is gratis.

Met dit initiatief bouwt CODA haar rol als mediacentrum van de stad verder uit.

Tips, suggesties of opmerkingen over de CODA Cultuurbrunch? U kunt een mail sturen naar de redactie: codacultuurbrunch@rtv-apeldoorn.nl.

Zoek in collecties