Malletband

CODA Cultuurbrunch 2 november 

We besteden volop aandacht aan het Indisch DNA aan kunstenaars in de dop in de Weekend Galerie. Wat houdt een dag van de dialoog in en hoe verloopt een landelijke poetry slamm in Apeldoorn? Ook kunnen we luisteren naar een singer-songwriter.

Natuurlijk ontbreken onze maandelijkse onderwerpen over boeken niet, dit keer met Bart Scholten en de maandelijkse column van Guus Essers.

De hele uitzending kunnen we genieten van live muziek van de MalletBand. Deze band bestaat uit 16 muzikanten en staat onder leiding van Robbert Houtkamp. In de Malletband wordt gespeeld op zeer verschillende soorten slagwerk.

Het wordt weer een mooi spektakel.

Over de Cultuurbrunch

Elke eerste zondag van de maand
van 12.00 - 14.00 uur

De CODA Cultuurbrunch is inmiddels een begrip in Apeldoorn. De brunch vormt elke eerste zondag van de maand (m.u.v. de zomermaanden) het decor voor de live uitzending van Omroep Apeldoorn.

De CODA Cultuurbrunch biedt belangstellenden gratis de gelegenheid een kijkje te nemen bij de totstandkoming van een gevarieerde radio-uitzending van Omroep Apeldoorn. Elke maand komen Apeldoornse gasten aan het woord die, als uitvoerder of organisator, iets te maken hebben met culturele activiteiten en evenementen in de stad. Er is plaats voor gesprekken met kunstenaars, boekbesprekingen met volwassenen en kinderen, de cultuuragenda en muziek.

Het bijwonen van de uitzending in CODA Café is gratis.

Met dit initiatief bouwt CODA haar rol als mediacentrum van de stad verder uit.

Tips, suggesties of opmerkingen over de CODA Cultuurbrunch? U kunt een mail sturen naar de redactie: codacultuurbrunch@rtv-apeldoorn.nl.

Zoek in collecties