PowerPop
PowerPop

CODA Cultuurbrunch 7 december

De Cultuurbrunch op 7 december is weer goed gevuld met culturele onderwerpen. 
Elske de Jong (CODA) vertelt over de documentaire over de ontruiming van de Joods psychiatrische instelling Het Apeldoornse Bosch in 1943.
Theo Logtenberg praat ons bij over het kerstspel in Ugchelen en er is aandacht voor de Stichting Da Capo, een nieuw initiatief van Marleen Hoogeboom, zij wil immigrantenvrouwen ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. Het singer-songwriters collectief komt met een Kerstspecial en er zijn de vaste gasten Loes Kroon met boekentips en Guus Essers met zijn maandelijkse column.
Het eerste uur kunnen we genieten van live muziek van het koor PowerPop, zij zullen ons alvast in Kerstsfeer brengen.

Over de Cultuurbrunch

Elke eerste zondag van de maand
van 12.00 - 14.00 uur

De CODA Cultuurbrunch is inmiddels een begrip in Apeldoorn. De brunch vormt elke eerste zondag van de maand (m.u.v. de zomermaanden) het decor voor de live uitzending van Omroep Apeldoorn.

De CODA Cultuurbrunch biedt belangstellenden gratis de gelegenheid een kijkje te nemen bij de totstandkoming van een gevarieerde radio-uitzending van Omroep Apeldoorn. Elke maand komen Apeldoornse gasten aan het woord die, als uitvoerder of organisator, iets te maken hebben met culturele activiteiten en evenementen in de stad. Er is plaats voor gesprekken met kunstenaars, boekbesprekingen met volwassenen en kinderen, de cultuuragenda en muziek.

Het bijwonen van de uitzending in CODA Café is gratis.

Met dit initiatief bouwt CODA haar rol als mediacentrum van de stad verder uit.

Tips, suggesties of opmerkingen over de CODA Cultuurbrunch? U kunt een mail sturen naar de redactie: codacultuurbrunch@rtv-apeldoorn.nl.

Zoek in collecties