CODA ApeldoornActiviteiten Belastingen: spreekuur en aangifte doen

Belastingaangifte doen en spreekuren in CODA Centrale Bibliotheek

Belastingaangifte en spreekuren

CODA Centrale Bibliotheek stelt in maart en april vier pc’s beschikbaar om gratis en zelfstandig belastingaangifte te doen. Dit is het resultaat van het convenant dat de landelijke bibliotheeksector en de Belastingdienst onlangs sloten. 

April staat bij veel mensen in het teken van de belastingaangifte. Veel mensen kunnen dit zelfstandig maar er zijn natuurlijk ook mensen die hulp nodig hebben of niet beschikken over een computer of internetverbinding. Voor hen is er in CODA de mogelijkheid gratis gebruik te maken van een veilige pc en van veilig internet. De ingevulde aangifte kan bovendien kosteloos uitgeprint worden in CODA Centrale Bibliotheek. Klantenservicemedewerkers van CODA helpen u bij het vinden van de juiste pc’s.

Klantenservicemedewerkers ondersteunen echter niet bij het invullen van de belastingaangifte. Dit moet men zelfstandig doen. Zijn er toch inhoudelijke vragen over de aangifte? Dan zijn er in de tweede helft van april deskundige vrijwilligers aanwezig die kunnen helpen bij het invullen van de belastingaangifte. De vrijwilligers zijn goed ingevoerd en weten van alle actuele wijzigingen in het belastingstelsel. Deze ondersteuning wordt gratis aangeboden op de volgende dagen: 

Donderdag 20 april: 19.00-20.00 uur

Dinsdag 25 april: 14.00-15.00 uur 

Vrijdag 28 april: 11.00-12.00 uur

Op www.belastingdienst.nl kunt u lezen wat u mee moet nemen naar het spreekuur.
Vergeet niet uw persoonlijke Digi-D code/wachtwoord mee te nemen naar het spreekuur!

Delen via:
Zoek in collecties